|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 920921922923924 931> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve hektorce...samo za tebe....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeeeeeeeee bluee alal da ti e be sonce , sinoc sam viskao , danas opet cu . zato sipaj taj otrov sto leci i ne pitaj .
Kaj tebe so ima novo blue , so se desava u zivotot tvoj ?
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno-nisto. rabota rabota rabota....se toa pa toa. so str8up navamu natamu se zabavljame na nas nacin i to. nema sto da ti se falam..kaj tebe kako e???? so napraj so doktoricata a a???
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene samo ova za vaka po sabajlecki....
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno , nisto ne naprajv , trup ,se nacekavme u kafikot sinoka , nesto ne bese vo red u pizdu mater , ne bese raspolozena nesto , koga vidov deka ne e mnogu mnogu raspolozena , se gledase po faca ja cepnav malku i vidov deka ne e e nesto ok , kulturno se povlekov do sankot kaj drugarite i taka , vremeto ke pokazi , mada posle ona sinoka , mi se mati umot , ne znam dai zaradi moeto prisutvo ili nesto drugo maka ja macese . drugiot pat si velam ke doznaam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma toa mislite si se normalno proizvod na mastata , si pravis film , e sea ti velam , otseniv deka devojceto ne e raspolozeno i se povlekov , od iskustvo (hektor nije iz juce hahahahha ) moze da i stanam odvraten vo momenti da tormozis koga ne e vo red coek , ti stanuva odvraten - odbiven de , inaku i muabetot ti e na mesto da ja prasam nareden pat da ja prasam dali i treba pomos , uf toa zaboraviv
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dobro ubavo od edna strana so ne si ja prasal...moze ne e nisto strasno, ako uste trae prasaj ja .....e sega, se zavisi od nea, dali i e potrebno moabet i sl. daj boze da i e potrebno.... aj sea nie da nazdravime za nea...
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vat d fak iz det hahahah , ajde na zdravje
|
|
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има некој да ме услужи од сабајле со нешто свежо?
Изменето од male4ka - 07.Септември.2007 во 11:12 |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si pomala ti casti
|
|
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde edno neskafe ko za sabajlevo, a za poposle ke mi dajte i edno red bull prvo za energija, a posle za malku da se izradvam edno viski
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snao , sama posluzi se , ova e bar - pab , nema keleri
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektorce so napraj so malata...mislam so doktoricata???? i pomina losoto raspolozenie???
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 920921922923924 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |