![]() |
|
NINA 1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 107> |
Автор | ||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vazhi samo go 4ekam ovde zbunet.!
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Ova mu dovagja kako osvezjuvanje? Ako e taka dajte Nina da kazje neshto vo svoj stil za sebe, ne mora da e vistina, samo neka e zabavno, ama potoa i site za sebe po neshto skechno. Vazji?- Neli? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Eve sum be ama mora da si odam ele mnogu mi e zhal zbunet aj utre kje se 4itneme u temata sea moram da si odam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Kaj si mori
|
||
![]() |
||
|
Lleelel samo temava za mestite na druga strani ah
|
||
![]() |
||
|
Bravos zbunet a 4ovekot mudar kolku godini ima? |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Iiiii...mudrost ! PS ! do ostanatite clenovi : Dajte malku pofalete go covekov, pa videte kolku pametni misli vadi. Covekot bara samo malku vnimanie...eve jas ke pocnam prv... |
||
![]() |
||
|
E so sea vaka na temava
|
||
![]() |
||
|
Fala orlov
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Само ограничените идат на една тема, и најчесто таа некој им ја диктира или предходно некој им ја напишал. Сега мислам дека ти е јасно. Нина си е добра. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
|
Zbunet znam deka si online ne se kri
|
||
![]() |
||
|
Ajde ja pak tuka so khe im naprajsh na mojte nastavni4ki zbunet u grmushka a?
|
||
![]() |
||
|
e da mnogu placev kako mal i sega ocite mi se mnogu golemi
|
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
ama da ne gi plasis....ocinjata podzatvoreni da ti se
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |