|
Тресни што прво ќе ти падне на памет |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 186> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ustvari...vidi vaka...ona e ustvari edno anabolik(grch) piche, taa ti e ko boljer od 60 l bez termostat...ziva bomba brate tempirana da ti kazam pravo...zdivena i neonadena besna kobila...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj toa
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.denes e ubav i prekrasen proleten den............uzivajte vo sekoj mig od zivotot...............
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja taka mirno i domakinski si se soncav, baska i nekev, a ona vaka mi se dzitna, a ja se branev, ama izglea vezbala i me sovlada |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трас
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ГАРАНТИРА ЗА ЖИВОТ !
Изменето од blueprayer - 23.Февруари.2008 во 00:08 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ке ми рикне глаата......сакам нова..по можност од млада јуничка
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VECERVA MI SE SLUCI SEX..NEOCEKUVANO..EPTEN SPONTANO BESE
Изменето од Makijaveli - 06.Март.2008 во 03:11 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bobi69
Нов член Регистриран: 29.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam se ama nesto fali
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PSOVKE NA STRANIM JEZICIMA
Kada čovek putuje širom zemaljske kugle, može svašta da nauči... Napomena: Reči koje se nalaze na ovoj strani ne reflektuju nikakvo lično predubeđenje. Mnoge od ovih reči kriste se kada hoćete nekoga da uvredite i time pokažete da ste "načitani". Ako ste uvređeni nekom od reči ili fraza, znači NEMOJTE IH UPOTREBLJAVATI. Napomena 2: Nemojte čitati dalje ako imate bilo kakve predrasude. Ako ipak čitate, čitate isključivo na sopstveni rizik! Afrički Poes / Doos - Vagina Fok jou - Jebi se Hoer - k*rva Slet - Drolja Kak - Govno Poephol - Šupak Dom Doos - Razvaljena pička Gaan fok jouself - Jebi se Tief - Kučka Arapski Koos - Svršavanje Nikomak - Jebi si mater Sharmoota - Kučka Zarba - Govno Kis - Vagina Zib - Penis Elif air ab tizak! - Hiljadu k*raca u tvom dupetu! Kisich - Pica Elif air ab dinich - Hiljadu k*raca u tvojoj religiji! Mos zibby! - Popušiš mi k*rac! Waj ab zibik! - Infekcija ti na k*rcu! Kelbeh - Kučka (mali ženski pas) Muti - Magarac Kanith - Jebač Kwanii - Peder Bouse Tizi - Poljubi me u dupe Khawal - Peder Sharmoota Haygana - Uspaljena kučka Maaras - Makro Ebn el Metanaka - Kučkin sin Mara - Kučka (samo u Egiptu) Aha - Sranje Khara - Sranje Gaeheba - k*rva Armeniski Aboosh - Glup Dmbo, Khmbo - Idiot Myruht kooneh - Jebi si mater Peranuht shoonuh kukneh - Posere ti se ker u usta Esh - Magarac Buhlo (BUL-lo) - k*rac Kuk oudelic shoon - Pas jede govna Juge / jugik - Penis Vorig / vor - Dupe Eem juges bacheek doer - Poljubiš me u k*rac Eem voriga bacheek doer - Poljubiš me u dupe Toon vor es - Ti si jedno dupe Toon esh es - Ti si magarac Metz Dzi-zik - Velike sise Metz Jugik - Veliki penis Bengalski Baing chood - Sestro je*ac Chood - Jebati/jebač Choodmarani - Mamo je*ac Haramjada - Kopile Dhon - k*rac Gud - Pička Khanki/maggi - k*rva Laewra aga - Glavić tor bapre choodi - Jebi tvog tatu Bugarski Gus - Dupe Coochka - Kučka Pederas - Peder Luyno - Govno Luyno Guava - Govnavko Peeshka Guava - Glavić Češki Do prdele - U dupe Mrdat, prcat - Jebati Chces mrdat? (ksesh mrrdat?) - Hoćeš da se jebemo Hovno - Govno Prsa - Sise Pinjor - Penis Hovno Hlava - Govnavko Peecha - Vagina Kineski (više dijalekata) D'iu ne lo mo - Jebi mater sAY Baht Poh - Kučka Sek si - Jedi govna Hum kah chan - Smrt tvojoj familiji! Lok chat - k*rac Hamsap - Napaljena osoba Chow fah hai - Miriše na jeftinu jebačinu Gai - k*rva Lun-yeung, lun tao - k*rčeva faca i k*rčeva glava Hai-paw - Pizda Jhew lun dou - Svinjski k*rac Ow lun dun jhew hai - Dupla k*rčina Fei hai - Debela pizda Dieu lay lo mo hum ga chan, chan lay lo mo sheung tian pang, pang lay lo mo lok guy wan, wan lay lo mo bo lin chan - Jebem ti mater... Mandarin Gun ni ma / chao ni niang - Jebem ti mater... Chao ni niang de zhu zong shi ba dai - Jebem ti maminu familiju, babu i prababu DaH bien - Govno Lan Jiao - k*rac Kiu Mo - Stidna dlačica Ni Na Bu - Tvoja jebena majka Chao - Mirišljava pica Lan Hoot - Muda Neh - Grudi Ka Ni Na Beh Chao Cheeby - Jebem ti krvavu majku u mirišljvu picu Ka Ni Na - Jebem li ti majku Ka Ni Lao Beh - Jebem ti oca Peh bu ki ho lang kan - Jebem ti familiju Peh bu ki ho gao kan - Jebo ti pas familiju Keh - k*rva Sai ne niang - Poserem ti se mami u uvo Gan ni zhu gong di yi meah - Pojebem ti oca Baw lan jiao - Nema k*rca Hakka (manje, vise) Diao nia meh - Jebem ti mater Chew hai - Miriše na jebačinu Bot nia meh see tai lang - Jebem ti mater u smrdljivu pičku Chap jong - Kopile Guy - Whore Nia meh boon kiu diao - Jebo ti pas mater FuTsoHua (manje, vise) SA N NE - Jebem ti mater Kho Sih SI! - Jedi govna Kho SEE! - Idi u pakao N NE wi SA - Jebaću ti majku Yu WA KM - Hajde da se jebemo Nemački (Holandija) Lul - k*rac Kut - Pizda Kak, stront - Govno opdekontneuker - Dupe jebač Hoer - k*rva Eikel - Glavić Estonski k*radi munn - Đavolski penis k*radi puts - Đavolska pizda k*rat vo~tku - Jebi se (Neka đavo dođe po svoje) k*rat, saatan - Đavo Kusema/pissima (v) - Piškiti Mine persse! - Idi u dupe Mine vittu - Odjebi (idi u pizdu) Munn - Penis Nussima, nikkuma (v) - Jebati Piss/kusi - Piškiti Sitt - Sranje Sittuma (v) - Srati Vitt/puts - Pizda Finski Vittu - Jebati Helvetti - Pakao Vittupaeae - Klitoris Kusipaeae - Glavić Paskiainen - Kopile Paska - Govno Suksi vittuun - Svršim ti u pizdu Vedae vittu paeaehaen - Svšim ti po čelu Ime munaa - Puši k*rac Francuski Merde - Sranje Manges la merde - Jedi govna Tu m'emmerdes - Šta kenjaš Tu me fais chier - Šta mlatiš Vas faire foutre a la vache - Idi jebi kravu Encule - Jebi se (analni stil) Salope/ordure/conasse/poofias - Kučka Va te faire voir, va aux diable, aux pelotes, fous la camp, va te faire cuire un oeuf, va chier, te faire voir chez lez Grecs! - Idi u pakao, odjebi Vas te faire foutre - Jebi se Vas te faire encul - Jebem te Fils de pute - Kučkin sin Tu t`emmerdes! - Jebi sam sebe Une vieille bique, il est becheur - Stara kučka, veliko dupe Le con, la conasse, la chatte - Pizda Baiser - Jebati Ce sont des conneries - To je puno govana Leche moi et saire me renier - Liži me i nateraj me da svršim Tete moi le dard, encul! - Pupuši mi k*rac Mes couilles sur ton nez - Moja jaja su ti na nosu Putain, pute - k*rva Cul - Dupe Bite - k*rac Pauvre con - Šupku Vas pisser dans les fleurs - Odjebi (idi pišaj po ćveću) C'est rien que de la merde - To je samo gomila govana maudite vache - Šupak/kučka Va chier - Idi seri Maudit plotte! - Prljava pizda Chienne - Kučka Fils du chienne - Kučkin sin Ta mere est une cheinne - Mama ti je kučka Allez a enfer/va a enfer - Idi u pakao Embrasse mon derriere - Poljubiš me u dupe Va jouer avec toi - Idi se igraj Va briccole avec toi - Idi kalaiši Tu vache - Kravo Nemački Bldes Arschloch - Glupa budalo Dummes Huhn - Glupo pile Scheisse - Govno Fotze - Pizda Blde Fotze - Glupa pizda Schwuchtl - Peder Lesbe - Lezbejka Mutterficker - Mamo je*ac Hurensohn - Kučkin sin Hure - k*rva Depp - Idiot Drecksau - Prljava svinja Arschgesicht - Dupe faca Fick dich! - Jebi se Fick mich - Jebi me Schlampe - Drolja Das geht dich einen feuchten Scheissdreck an - Gledaj svoja posla Du verdammter Arschficker - Prokleti dupe jebaču Auf Wiedersehen Fickakopf - Zbogom jebena glavo Leck mich am Arsch - Poliži mi dupe Mach es dir selber - Jebi se Scheissekopf - Govnoglavi Lichten mein asch - Poljubiš me u dupe Lichten mein Hosenschlange! - Poliži mi zmiju iz gaća Schnoodle noodle - k*rčeve bale Dummcopf - Glupa glava Vig dischen swaenen - Jebeno kopile Grčki Vlaca - Glup, moron Malacca - Mastrubator Malaka w**ker gamisou - Odjebi Ay gamisou - Hajde odjebi To mounee tis manas sou - Jebi majku u pičku Mounee - Pička Poutsos - k*rac Poustis - Peder Fila mou to kolo - Poljubiš me u dupe As to thialo - Idi u pakao Skila - Kučka Boostie Mav-ro malaka skit-tah - Crnjački k*rac sisa Kane mou pipa - Popuši mi Salta gamisou - Jebi se Mouni - Pizda Kolos - Dupe Tha sou skiso to moun - Pocepaću ti picu u komadiće Vromokola - Prljavo dupe Min alazis kathe mera krajion, giati mu xeis kani ton poutso uranio toxo - Nemoj da menjaš ruž svaki dan, jer mi k*rac počeo da liči na dugu Glikotsutsunos - Momak sa slatkim k*rcem Kolobaras - Dupe jebač Se gamo kai hino, les na pahino? - Stara jaja Su gamo to spiti, ti mana kai to theo - Jebem ti familiju jedno po jedo i to dobro a posebno majku Segrafa sta archidia-mu - Sranje (zapisaću to na jajima) Haićanski Dan bounda ou - U dupe Kolan guete maman ou - Jebi se L'en mede - Odjebi Hebrejski Zonah - k*rva Zayin - k*rac Harah - Govno Mishugena - Čudak Hutzpa - Muda Beitsim - Jaja Ken zonah - Kučkin sin Lech zayen et ima shelcha - Idi jebi majku Zayin - Penis Tahat - Dupe Mitromem mizdayen batahat - Peder Zayin al hakuss hamasrihach shel haima hamechoeret shelcha - Jebi tvoju majku u smrdljivu picu Lech lehizdayen - Odjebi Lech timtzotz et hazayin hakatan shel aba shelcha me'onen ehad - Idi puši tati njegov mali k*rčić Lech zayen para - Idi jebi kravu timtzotz li et hazayin, hatichat hara masriach - Puši mi k*rac ti malo smrdljivo govance Lakek et hatahat sheli - Liži mi dupe Lakeki li a hadagdegan, zonah - Liži mi klitoris k*rvo Benzona - Kučkin sin Lech tiezdayen - Jebi se Ben sharmuta - k*rvin sin Manyak - Pas, džukela Coos ima selha - Tvoje mame vagina Mađarski Bazd meg a picsadat - Jebem te u pizdu Geci - Dete koje priča gluposti Fasz - k*rac Lofasz a segedben - Jebo te konj Indijski Phutia - Pičkica Gaandu - Dupe Mah-der chod - Mamo je*ac Tatti - Govno Bhen Chhod bhayn-chod - Sestro je*ac Madar Chhod maa-duhr chod - Mamo je*ac Bhai Chhod bha-yee chod - Brato je*ac Chutiya choo-tia - Jebač Gaand gaa-nd - Dupe Lund luh-nd - k*rac Chut choot - Pička Mammey mumm-aye - Sise Indonežanski Bangsat - Kopile Gila - Lud Isep kontol - Pušenje Isep kontol gua - Popuši mi k*rac Kontol - Penis Memek - Vagina Monyet - Majmun Ngentot - Jebati Ngentot lu - Jebem te Ngewe - Jebanje Pantat - Dupe Pantat besar - Veliko dupe Peler - Penis Pentil - Bradavica Toket - Sise Toket besar - Velike sise Jembut - Stidna dlaka Biji - Testisi Perek - Kučka Tai - Govno Italijanski Puttana - k*rva Fungula / scopa - Jebati Merda - Govno Vaffanculo - Odjebi No Skuche ala Gats! - Što mi diraš muda? Pezzo de merda - Kučkin sin Figlio de puttana - Ti si govance Catzo vai via stronzo - Beži odavde kretenčino Bosa - Drolja Frocio - Peder Cazzo - k*rac Rutto - Podrigivati se Figa - Pička Figlio di troia - k*rvin sin Sega - Drkanje Jamajski Bumboclot - Pun si govana Teras - Dupe Japanski Baka yaroo - Glupo kopile Chikushoo - Jebi ga Kuso - sh*t Kusu o taberu na! - Jedi jebena govna Urusai, Kono Bakayaro - Umukni glupi idiotu ChinChin - Penis Ketsunoana - Šupak Pai Pai - Sise, bradavice Onara - Prdeti Onara atama - Prdava glava Onani - Mastrubirati Anato wa onani o shimasuka is - Da li mastrubiraš Kin tama - Zlatna jaja Kisama - Gospodar magaraca Manko - Pička Baka kuso atama - Govnoglavi Ahraywah ohmankogah skeeda - Uživam u pici mnogo Ama - Kučka Koreanski Eemee sheemee pek poejee dah - Mama ti ima obrijanu picu Geseki - Kučkin sin Yumago - Jebi se Shibseki - Kučka, k*rva Ko-chu-pado - Popuši mi k*rac Kochu - k*rac Dong-mogo - Jedi govna K-sa-key - Kučka She-pa-nom - Nešto najgore što možete reći Koreancu Ja - shick - Ti si kopile Latinski Stercum - Govno Flocci non facio - Baš me briga Tua mater - Tvoja mama Dormi mecum - Spavaj samnom Tu es stultior quam asinus - Gluplji si od dupeta Cunnus - Pizda Irrumator - Kopile Pedicabo ego vos et irrumabo - Jebaću te u dupe velikom k*rčinom Leno - Svodnik Mentula - Penis Meretrix - Prostitutka Spucatum tauri - Veliko sranje Malajski pookih lang chiau pakalau mah bong - Raspašćeš se Anak haram - Kopilad Cibai - Pizda Pantat - Dupe Puki/pepek - Pička Puki mak - Jebem ti mater Saya hendak pukimak - Hoću da ti jebem majku Isap telur - Posisaj mi jajca Cor-nek / shuhana - k*rac Tetel - Sise Chin hooi - Šupak Bodoh - Gluvo dupe Celaka - Idiot Puki-thiam - Javna kuća Bohsia - Mlada napaljena kučka Tet tet - Grudi Tah fei kei (TFK) - Mastrubirati Makedonski Pitch-ga da mahl-a - Idi u pičku materinu Norveški Helvete - Pakao Pule - Jebati Faen - Proklet Dritt - Govno Drittsekk - Vreća za govna Fitte - Pizda Pikk - k*rac Hore - Drolja Din faens rompeslikker - Dupe liscu Din mor suger pikk i helvete - Mama ti puši k*rac u paklu Ditt lusne, skitne, stinkende, raatne grisetryne - Vašljivi, smrdljivko, pokvarena svinjo Dra meg hardt i rompehara / knull meg hardt og fort - Jebi me žestoko i brzo Un da sac - Vrećo govana Persiski Kosefil - Slonska piyda Kosskesh - Svodnik Coony - Nosač Kesafat - Ti si malo govance Beshoor - Bez mozga Madar kharbeh - Momo je*ac An - Diarea Kos-khol - Osoba koja je opsednuta pičkom Amale - Poljski klozet Khar - Idiot Antareh gav - Dosadna krava Bee-sharaf - Gadna uvreda Gendeh - Kučka ili k*rva Pedar Sag - Tvoj otac je pas Khar Coste - Sestra ti je k*rva Mardar Sag - Majka ti je pas Poljski Huj - k*rac Dupek - Dupe Dziwka - k*rva k*rwa - Kučka Spieprzaj - Goni se Spierdalaj - Odjebi Pojebany - Izjeban Pierdolec - Jebač Gwno (pron. GOOVnoh) - Govno Zajebiste - Jebati strašno Coor-va - Jebati Pierdol mnie ty k*rva - Bezi odavde kučko Portugalski Foder - Jebati Broche - Pušenje Chupa-me a - Puši ga Foda-se - Jebati (figurativno) Pica, piroca, caralho - k*rac Puta, cabra - k*rva Vai para o caralho - Odjebi Corno - Nosač Ruski Sooka - Kučka, k*rva Yob - Jebi, Ya Yebur - Jebem te Yob tvoiu mat - Jebem ti mater Poshol na khui - Odjebi (idi na k*rac) Poshol v zhopu - Odjebi (Idi u dupe) Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai - Gledaj svoja posla (tebe ne jebu pa ne poturaj svoje dupe) Paashol v'chorte - Idi u pakao Kooshi govno ee oomree - Jedi govna ili umri Ya eemay-you o-chen balshoy jol-ty hoy - Imam veliki žuti k*rac Tva-ya mama sa-seet kor-rov-on-ni-ye hoy-ee - Tvoja mama pušu k*rac od krave Per-ee-staan haameetca - Stop k*rvanju Yob tvoyu mat - Jebi mater Bivneetca - Pokazivanje dupeta Peesa - Penis Govno Govno Bliad Sranje (lit. k*rva) Khui k*rac Pizda Pizda Manda Pizda Zhopa Dupe Sraka Dupe (ekstremno vulgarno) Mudak Budala Bliad' k*rva Sovniuk Serator Srpski Jebem ti mater u pičku! - I f**k your mother in her pussy! Bog te jebo! - May God f**k you! Jebo ti pas mater! - May a dog f**k your mother! Crko dabogda stoko seljačka! - May you drop dead, you redneck ox! Popusis mi k*rac krasni! - Suck my lovely dick! Pičko smrdljiva - You smelly pussy Govno jedno - You piece of sh*t Pička - Pussy Sranje! - Ohhh, sh*t! Some! - You stupid ass Jebaću te! - I'll f**k you Moj te kara is ormara - My dick is f**king you from an closet Jebem ti sunce - I f**k your sunshine Jebem ti dete musavo - I f**k your dirty child Jebo te Sveti Ilija - The saint Ilija f**ks you Jebo te Papa The Pope f**ks you Isisaš mi k*rcu seme - You are sucking out my sperm readily Pička ti se ogadila - I beg the god that pussy will not exist for you anymore. Very important to say to somebody who can't live without pussy Govedo! - Jerk Sisadžijo Cock sucker Jebem te usta - I am f**kung you in the mouth. Very nice expresion. Jebem te u oko - I am f**king you in the eye. You say this when somebody can't see something, or if somebody can see to much. Slovenački Pejt u pizdu mater! (Peyt oo PEEZ-doo MA-ter) - Idi u pizdu materinu Preklet vosu! (Prek-LET voh-SOO) - Prokleta budalo k*rac (KOOH-ratz) - Penis Pizda (PEEZ-dah) - vagina Drek - Govno Peder (PEH-dehr) - Peder Španski Chingas tu madre - Jebem ti mater Mierda - Sranje Chupa me, puto - Posisaj mi, čmar Chupe me verga / chupa me la peha - Popusi mi k*rac Puta - k*rva, kučka Puto - Glavić Joto - Pederu Pendejo/pendeja - Šupku, glaviću, ... Marricon - Peder Mariposa (Mex.) - Peder Chingar - Jebati Cagar - Govna Coger - Jebati Mamar - Sisati Mama huevo - Sisati genitalije Verga - k*rac Pinche - Jebanje Chorizo - k*rac Panocha - Pička Culo - Dupe Huevos - Testisi Chichis - Grudi Pendeja, pendejo - Stidna dlačica Me cago en la hostia - Poserem ti se u oblande Cago en tu leche - Poserem ti se u mleko Beso mi culo - Poljubiš me u dupe Hacete cojer - Idi i jebi se Hijo de mil putas - Sin hiljadu k*rvi Metete un palo en el culo - Gurni štap u dupe Me cago en la puta madre que te pario hijo de puta - Poserem se na k*rvu koja te je rodila Chimba - Pička (kolumbiski španski) Pinche Caborron - Kučkin sin Chilito - Mali k*rac Juele a mierda - Smrdiš kao govno Swedski Fitta - Pizda Kuk - k*rac Pattar - Sise Fan - Pokletstvo Mammaknullare - Mamo je*ac Din morsa luktar friterad getrv i Fittan - Mamina ti pica miriše na pečenu jaretinu Kuksugare - Pušač k*rca Knullare - Jebač Rvhl - Šupak Helvete - Pakao Bg - Peder Jvlar - Jebati Sug min kuk - Popuši mi k*rac Filipinski Tae - Govno Putang ina mo - Mama ti je k*rava Maliit ang titi mo - Imaš mali k*rac Magkantutan tayo - Hajde da se jebemo Naninigas ang titi ko - Digao mi se Didilain ko ang tingil mo - Ližem ti klitoris Sipsipin mo ang titi ko - Popuši mi k*rac Lunukin mo ang tamod ko - Progutaj mi spermu Malaki ang susu mo - Imaš velike sise Anak ka nang puta - Kučkin sin Puke nang ina mo - Tvoje mame pica Tukmol - Ružan Igao walang kang diti - Ti si k*rčić - Bi-HO KEE KEE - Smrdljiva pička Turski Siktir lan - Jebi nešto Anani sikerim - Jebaću ti mamu Got veren - Dupe davač Ibne - Peder Um - Pizda Chukumu yala - Popušiš mi k*rac Ananin yara var, ve baban jelos oldu - Mama ti je dobila k*rac a otac ti je ljubomoran - Vietnamski Goo - k*rac Geeum - Pička Dum [doom] mare may - Jebem ti mater Lo-de - Dupe Du-ma-nhieu - Jebi se Ukrainski Hivno - Govno Khui - Penis Sraka - Dupe Yudiski Putz - Glavić Yutz - Šupak Schlemeil - Guza Schlmazel - Špak Mishugena - Čudak Zulu Umgogo waku isfebe - Tvoja baba je kučka Masendeh kababu waku - Muda tvoga oca Msuno kanyoku - Stabaneh - Peder Malebeh - Picine usne Masendeh - Muda Ngquza - Dupe Golo - Pizda Msunu ka nyoko - Tvoje mame pizda Bhebha - Jebati Sifebe - k*rva Korisne fraze za lakse snalazenje po nasoj prijateljskoj zemlji Iraku: Akbar khali-kili haftir lotfan. Hvala vam sto ste mi pokazali vasu prekrasnu automatsku pusku. Fekr gabul cardan davat peah gush divar. Sa odusevljenjem prihvatam vas predlog da legnem na pod sa rukama na glavi i rasirenim nogama. Shoameh fem tomamoeh oeg gofteh bandeh. Sasvim se slazem sa svime sto mislite ili ste ikada rekli u svom zivotu. Auto arraregh davatem mano sepaheh-hast. Zaista je izuzetno ljubazno od vas sto ste mi dopustili da putujem u prtljazniku vaseg automobila. Fashal-eh tzpehman na daget mano goftam cheeshazeh mohema rajabehkesvaremhman. Ako cete mi uslisiti moju skromu molbu da ne povrediti moje genitalije sa zadovoljstvom cu vam obecati da cu vam uslugu vratiti putem prestavljanja vase preplepe zemlje u javnosti. Khrel, japaheh maneh va jayeh amerikahey. Ja cu vam reci imena i adrese mnogih americkih spijuna koji putuju kao reporteri. Balli, Balli, Balli. Kako god vi kazete. Tikeh nuneh ba ob khrelleh bezorg va khrube boyast in begeram. Voda ima odlican ukus a i mrvice koje ste mi dali su zaista carobne, morate mi dati recept. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANONIMNI CHLENOVI......HAHAHAHAHAHAAHAHAH....KE SE OTRUJAM
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaska praska
|
|
Внеси реплика | страница <1 9091929394 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |