|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 97> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поштенскиот пакет од сабајле |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Козичкава
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог да чува, каков ненормализам по светот! Најскапото Велигденско јајце чини 8,4 милиони долариИзменето од Анастеа - 15.Април.2014 во 01:45 |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа што некои луѓе почнале да бираат друштво за кафе и фризер према политичка определба
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено, не знам што не ме остави без збор денес
Ама немаме таква тема. Дабееее, кај си
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
За една обична трансакција,милион податоци бараат...Дури и број на телефон.Кој идиотизам!
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Немав многу време,но кога пробав да пуштам Wi-Fi на аеродром
ми бараше лозинка,и ми отвори некоја log in сстрана за внесување на 16 карактери од код кој сум го купил. Може ли до толку да сме цигани Или само не сум проверил убаво. Изменето од Орка - 30.Мај.2014 во 13:04 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,a jbg,,,,ne samo denes tuku podolg period,,,/ajmo nekoj ,,,nocv tema za deshavki od vremenska distanca/,,,od kaj da pochnam,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUN Wireless? Mene denes shto ne me ostavi bez zbor. Od zafatenosta na eden broj, do nenormalnite komsii. |
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Они ќе да беа.
Еве и на официјалната страна им пишува дека слободно може да се искористат 15 минути,а за повеќе со при-пејд картичка. Мене не ми ја даде опцијата "try it free" но одма ми бараше код. А со оглед дека во месецот барем еднаш може да ми се погоди дали да пречекам некој,дали да испратам... Не верувам до толку да го памти бројот па да ги имам искористено тие 15 минути. Како и да е џупска работа,не оти нешто ми притребал... http://skp.airports.com.mk/default.aspx?ItemID=493 Со оглед дека последното патување околу 20 часа бев на аеродромот Шереметово, како за компарација таму една сесија на бесплатен интернет е 180 минути за 24 часа на еден корисник. И во тие дваесет часови не ги ни искористив. http://www.svo.aero/en/wifi/ Е сега сакав да компарирам и кад видим шта да видим. Скопје,Белград и Загреб имаат исто по 15 мин. слободен интернет. Франкфурт ѕирнав еден час. Ме остави без збор со колку само раширени раце Русија ме чека. *Сега подетално ги читав услугите,на терминалот F каде и бев, интернетот е достапен 24 часа...Да не спомнувам дека имаше и означени места за полнење на телефоните. Изменето од Орка - 30.Мај.2014 во 18:13 |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо..и никој..не може веќе да ме остави без збор
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekade kaj shto sum bila imalo mesta za polnenje telefoni, samo kaj nas izgleda nema
Dodusha, ne sum nachekala sekade besplaten wifi, ama sekogash sum mozela da potkradnam od kafichite. Samo Austrian mi dade besplaten wifi i relaksacija kako da patuvam so prva klasa, ama nivna greshka beshe shto letot mi kasneshe milion saati. Inaku, ne ti go pamti brojot, tuku kako i da se vikashe ona shto e edinstveno za sekoj telefon, na vrv jazik mi e. |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имеј ... |
|
Внеси реплика | страница <1 9091929394 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |