IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 214>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 14:33
e daEmbarrassed , ama znaes kako, nov bunar kopaj na stariot ne plukaj LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 14:35
E da vo pravo si ama jas nemam nesto dobro iskustvo so ova starive bunari
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 14:40
e znaes kako maja, mene curava mi ostavi ubav vpecatok , imavme ubav seks , mislam stvaaaaarno , a izgleda i jas sum ostavil vpecatok a toa sto me casti pijacka dopolnitelno mi go napraj kefot i taka , mada so i dvajcata togas ne sakavme da se vrzime , ostanala nekoja iskra Smile
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 14:41
e da i ne dopolniv za starite bunari , premnoguu vrzuvanje ne cini pobolno e odvrzuvanjeto i obavezno ima kavga , vaka zdravo eb eb i cao LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 14:48
Originally posted by hektor hektor напиша:

e znaes kako maja, mene curava mi ostavi ubav vpecatok , imavme ubav seks , mislam stvaaaaarno , a izgleda i jas sum ostavil vpecatok a toa sto me casti pijacka dopolnitelno mi go napraj kefot i taka , mada so i dvajcata togas ne sakavme da se vrzime , ostanala nekoja iskra Smile
Кога реков ми недостасува Хектор, еве за ова...за искрените одговори за добрата комуникација со него

На темата...од искричка никогаш не знаеш што ке се појави, од една мала искричка оган
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 14:55
tenk ju maja Embarrassed ....i taka e stom plamne posle.............. pssssssssss Tongue
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 17:34
Ja nokeska mocav na plostad ,koga ono ide ovlasteno lice i mi vika : -Ti decko od televizija si ? - A ja onaka mocajki odgovaram : - Ne, ne sum. A onda on mi vika: - Togas soberi toa kabelot i da te nema od tuka !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 17:35
јако ти е ова ЗБУНЕТ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 18:22
Kade se naga slepo crevo kaj zena ? - Koga ke vlezes, odma levo .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 18:27
Од кадер ги вадиш овие, збунет..ма каков збунет, си утнал НИК :))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 13:00
Ide slovenka niz poljana i zbira pecurki i veli - Ovo bum zela i ovo bum zela . Arno ama seljak ja videl i legnal megu pecurkite i go nadrvil i koga ona naiduva i veli - E, ovde bum sela
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2007 во 01:27
 Sex  SexSex Sex Sex 

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2007 во 12:08
Еднаш... еее еднашшш, одамна беше тоа ,ух минат годиниве Confused.... продолжува....

Едно пријателче, ко демек прв пат да е*е нешто ( на 20год ), и типката беше ептен растурена....така да ги чекаше сите по ред ( 4ца ) имаше 3 кондома, му го давам мојот кондом на другар ми да буцне за прв патSmile,и овој оди, се враќа по 10 мин тажен, го скинал кондомотLOL...

Истото пријателче по некое време, му дошла типка дома ( он сам дома) ама онака му упаднала ( секси - насилно ) влегуење у врата и одма соблекување , овој пошто не бил спремен - ја избркал, хахах и ми кажуе онака еуфорично луто- му викам што си напрај бре будала, и..... тииитт.... заќуте наеднаш и свати шо напрајл... Big%20smile а ја - патос доле се смеам....уште повеќе има со пријателчето оти такво ни е ....за никде никаде LOL ама у друга прилика ќе кажувам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2007 во 20:37
Zosto zenski gaki i fiko se slicni ? Oti pravat zastoj vo soobrakajot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.