![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 339> |
Автор | |
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jас ке му викам Реш на галено ор Решелjо
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
а бе Да Бе ... и тебе на зимовање те пратија
![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
во хибернација е да бе ![]() ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Тигрице... те чекам со топло кафенце и желба за муабет...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Се откажав од кафето
![]() Ама не и од муабетот ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
дојде значи
![]() цигара? ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Дај да здимам една...
Ама ти си крив ако ме фатат моиве ![]() ![]() Ќе речам: Е овој прилепчанецов ме натера ![]() Мора да го заќутам некако да не збори, па ај ќе пушиме цигари заедно ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
абе фолки можит за мене кафе не вељам не
![]() ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ееее... јас не пушам ![]() а цигарите ги носам само колку за ако побараат дамите.... и запалка си носам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ами еве тиги не сакала
тамам ти ќе ми правиш друштво... од кафе нема никој да ме натера да се откажам ![]() |
|
![]() |
|
Алергичен!?
Ту бре, многу нежен си бил ![]() Јас не сум алергична, ама не можам да ги трпам... А владо, што ќе каже на ова!? |
|
|
![]() |
|
ја шо можам да кажам освен I HATE CIGARETES |
|
|
|
![]() |
|
абе...
![]() ![]() Ама, до некаде тоа е добро инаку ќе имав до сега испушено еден тутунски комбинат ![]() Сега си се задоволувам само со алкохолни пијачки и кафе ![]() |
|
![]() |
|
Сите така викаат
![]() Нема да пушам, нема да пушам, и на крај ќе го видиш со цигарата во уста чури како турчин ![]() Највише се гушам од оние 57... Ко да не пуши тутун...Пола и више, трева во нив е... ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |