|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 8990919293 339> |
Автор | |
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jас ке му викам Реш на галено ор Решелjо
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе Да Бе ... и тебе на зимовање те пратија
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во хибернација е да бе |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тигрице... те чекам со топло кафенце и желба за муабет...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се откажав од кафето
Ама не и од муабетот |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дојде значи
цигара? |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај да здимам една...
Ама ти си крив ако ме фатат моиве Ќе речам: Е овој прилепчанецов ме натера Мора да го заќутам некако да не збори, па ај ќе пушиме цигари заедно |
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе фолки можит за мене кафе не вељам не
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееее... јас не пушам а цигарите ги носам само колку за ако побараат дамите.... и запалка си носам ... стварно... алергичен сум на нив Ама еве, како на пример, можиме да разговараме дури „чадиш“ |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами еве тиги не сакала
тамам ти ќе ми правиш друштво... од кафе нема никој да ме натера да се откажам |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алергичен!?
Ту бре, многу нежен си бил Јас не сум алергична, ама не можам да ги трпам... А владо, што ќе каже на ова!? |
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја шо можам да кажам освен I HATE CIGARETES |
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе...општо, склон сум кон алергии...
Ама, до некаде тоа е добро инаку ќе имав до сега испушено еден тутунски комбинат Сега си се задоволувам само со алкохолни пијачки и кафе |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите така викаат
Нема да пушам, нема да пушам, и на крај ќе го видиш со цигарата во уста чури како турчин Највише се гушам од оние 57... Ко да не пуши тутун...Пола и више, трева во нив е... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 8990919293 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |