![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 566> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес научивме дури две букви...
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Denes mi bese kako vcera..utre ke bide kako denes..i taka uste nekoj den i posle raat
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Denes se uspav za rabota
![]() |
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Денес станав со кокошките
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДЕНЕС ЌЕ СЕ НАЛИЦКАМ И ЌЕ МУ ЈА КИДНАМ...
ИАКО ЌЕ ИДАМ ПО ГЛУПА РАБОТА У ГРАД ( ДА ПЛАЌАМ СМЕТКИ ) ![]() ![]() ![]() СЕПАК ЌЕ СЕ СРЕДАМ И ЌЕ ИЗГЛЕДАМ ОК, И ЌЕ СЕ ОСЕЌАМ ОК ... ЗГРАПЧИ ГО ДЕНОТ ... |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
DENES KJE BIDAM UBA
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kje bidam UMEN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Denes...sto denes?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..denes imam nekoi planovi...shto kje realiziram...kje vidime...
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Денес мора да прошетам малку.
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...е супер ден
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
најбитното треба да се случи.........приквечер
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...е петоооок
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Денес... гравче...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |