![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 899900901902903 1769> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a od kaj zneas deka jas imam takov?
ke go izbrisam ova
Изменето од DJAKONDO - 01.Јуни.2007 во 13:42 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki,pisi pa brisi...
Fille,sama ke brise...
Ne se zamaraJ TI.
Moderatorite KE GO ZAVRSAT TOA
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Alooo,Struga??? Kaj mi se izgubi?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НЕ Е ЗАГУБЕНА ВАЛ...
![]() НЕ СЕ СЕКИРАЈ
![]() ЗА СТРУГА ДЕ ....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
EVE LA FIILE SAMO ZA TEBE SLADOLED OD VISNIIIIN (000) |
|
![]() |
|
I bOSA...ja snema... Bosa...kaj si??? Allloo... |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
la fille e moderator, ama za vo Feniks treba da se konsultira so tebe, mislam deka taka bi bilo fer,
pa la fille e nase cedo , gushka za la fille
aj daj janace, pilence moe
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Neni,od kaj go izvadi sladoledot od vishni...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
SVE OVE GODINE
DALA BI ZA JEDNU NOC
A TEBE NIKAD NE BI IMALA
JER TI MORAS DRUGOJ POC
|
|
![]() |
|
Filleto e potpolno nezavsino vo svojata funkcija,Djaki,nema potreba od konsultacii so mene...
I davam odvzani race
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neni za kogo pees,ako ne e TAJNA?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
e pa ne ke da imas 30 godini
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dzaki, jas nikogo ne prasuvam za brisenje, ti napisi uste eden takov post pa da vidis kako ke te zabrisam
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
AL GO KUPIV VO PALMA
TAMU IMA
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 899900901902903 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |