|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 8889909192 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posla ima konji .... koj se probani .... i koj ne se probani ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze treba da se vovedi predmet nov predmet... vo red e da ima katedra za : javanje na konji !!! ama moze da se vovedi katedra : javanje na magarinja !!!! da ne pravime diskriminacija na nakogo ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bev ovde, paga nekako konekcijata
Da ne e nekoe predupreduvanje? Paganje ... konj... konekcija Ne samo so paga, tuku i dvete pocnuvaat na KONj - KONekcija |
|
f_frosina
|
|
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ima bel. LIPICANER, jas sum za nego. Ima li?????? |
|
f_frosina
|
|
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E toj e za KAS, ama nema da se bunam i ke kaskam ako treba Samo da e LEPicaner :)))))))))))
|
|
f_frosina
|
|
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes sum bas jazicno raspolozena
|
|
f_frosina
|
|
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MA neka javaat koi sakaat na magare, jas sum VISOKA, pa nozete ke mi se vleckaat na magareto |
|
f_frosina
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve eden kakov sto saka frosina ... dolgi noze ima frosina ... mora visok konj ... i div ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAAAAAAAA OVA E MOJOT KONJ |
|
f_frosina
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drago mi e sto frosina si najde konj kakov sto saka ... i jas isto si najdov kako sto sakam ... da vidime josefina, kristin, blashka, etoile, anakin, zagor, ari, ... da im odbereme i na niv ... posle ke se trkame ... na koj kako mu raboti konjo-akcijata ... ili konekcijata ... Изменето од marco_antony - 08.Декември.2007 во 17:13 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BARAM POMOS OD BILO KOJ
KOJ ZNAE ILI NEZNAE OSIM FORUM.IDIVIDI.COM.MK I FOTO.IDIVIDI.COM.MK NE MOZAM DA SE VKLUCAM NA NITU EDNA DRUGA STRANA I KAMOLI GOOGLE ILI YAHOO MI SE JAVUVA PORAKA Subject: Error 623 cannot find phone book...help |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot , definitivno |
|
f_frosina
|
|
Внеси реплика | страница <1 8889909192 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |