|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 8889909192 172> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Београдски Синдикат - Повратак
Dugo ste nas u zaborav gurali Al sad smo se ponovo vratili Sindikat je jedini Najbolji majstori Veliki neimari ove hip-hop scene Mi nismo bacali rime mi smo dizali temelj I sta je bilo smradovi usinuli su vam se vratovi Dok nas gledate na bini kako kidamo ko terminatori Pacovi pakosni ustaski plagijtori Sindikat vam kuca na vrata da vas zauvek zatvori I sad kazes nemoj matori Zar nismo bili gotivni Seti se samo pre par 'dina koliko smo vam pomogli Ma terajte se otrovi Crknite u ljubomori Dole na kolena jer dolaze bogovi Da vas sahrane ko popovi Da vam se ne znaju grobovi Da nemate ni roda ni poroda Kad vas unistimo lopovi Stize DJAFE KORLEONE Iz dorcolske B zone Ra ta ta ta ta ta ta Casice se lome some Divi pljujem ogromne strofe Preko matrica od prote Jer kad macke nema dugo Misevi kolo vode Ruke gore svi na pod glave u fioke Dok istresem ove rime kao pola kile koke I nemoj niko da je mrdnuo da ne zaglabate djoke Sindikat tu je opet jaci nego foke Sindikat tu je opet vraca se na posed RUKE GORE [refren] Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje Vidi vidi debelo ljut sam k'o Bigi Na sceni stanje muchno zato okret pod ruchnom Kada sindikalni pokret na ulici je opet Mikrofon je otet strucno kada bucno upadam ja Fontana gerilac,sa drugara par glavni krivac Cije rime su repetirane 'gije Za primer hapse MC-je Jer dugo nije,bilo me na livadi zato Pos'o cu da pri'vatim,korov treba kidati A onda obrok cu da pripremim k'o glavno jelo Pojescu te celoga za prilog Zasladicu se stilom,jer kradje dosta je bilo A pazi sada ovo i za staro i za novo Sto se tice skole,tivaj me za dole I pazi sat cu reci,mi smo prvi i drugi i treci Proci ces k'o knezovi u seci Pa ces brzo put preci od stojeci do lezeci Jer doberman si ti,al mi smo pitovi Ajkula u moru si,mi ubice kitovi A ovo je trebalo da bude moja rima prva Nek mi k*rac duva,svako repuje k'o Hrvat Treniro k'o De Niro,taksista sam ludak Da odvali mi prvak,s rimom koju cuvam ja Ali bla bla,za 102.2 Sindikalni razbojnik i baraba I u Supermenov znak mi nabudzili smo B Pa sindikat ima snagu nadljudsku Sto si pomislio sad,zadrzi sa sebe Jer si kreten lazni reper Zato skloni se od mene Jer ovo je BS,mikrofon je Mesija,ZAVEZITE PICKETINE [refren] Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje Reperi,manekeni glume gangsteraj Od scene napravise kupleraj Prazne price sminka fenseraj I Shef Sale vise nema strpljenja Dosta smo se pravili fini Ajde picketino zini Progutaj moje uvrede a onda reci izvini Jer idu mi na k*rac svi reperi tebi slicni Svi reperi paraziti sto tripuju da su krimi Scene Mili Vanili,satro odani firmi A prodali bi dusu za svoje mesto na bini Na zalost ne ide tako narod je prozreo vas blef Brukate domaci rep al osvetice ga Shef Kao ostrica Bozije pravde spustam se na Zemlju Narodu da vratim veru da reanimiram scenu Gnev sindikata na delu Pretnja svakom manekenu I sve dok ne istrebim gamad necu promeniti temu Ma necu ni da trosim reci na jajare,funjare I na sve one cave sto iza ledja su se sunjale Na sve koji bunare,samo nesto tu da ucare A namazani,premazani sminkom kao cupike Slusam likove frenkuju,gledam likove foliraju K'o da se bave pantomimom pa im posao da imitiraju I tuzno je to sto vidim,al i smesno samim tim Pa placem od smeha k'o da gledam crtani film Znam jedno je kad trezan si,drugo je kad se napijes A to sto odavde si,jebi ga,ne mozes to da sakrijes Zivimo,gde zivimo usred zakuvanog sranja Al u pitanju je BG ajmo malo postovanja Ovde prate me trubaci,ne iz geta neki chame Ali ne licim na repera vec na ortaka iz kafane Dotakao sam dno zivota,birajuci stranputice Zato rokam rime k;o iz jebene haubice Evo ja cu biti sudija,a moja ekipa porota I Sodoma i Gomora ako obuzme te pohlepa Cujem cave prozivaju eto novog povoda Da rokam kao smajser na mikrofonu vojvoda [refren] Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje Koren sveg zla novac te zarazi osnovac Ti si usijana glava a ja na takve lovac Nocu dok spavas mirno sanjas da si zvezda A ja star,mega star,u obe ruke spreman Nogom lomim vrata k'o MOSAD radim prepad Nisi siguran nigde,nikad ne znas sta te ceka Dok se vozis gradom,mrstis,s krovova te vre*am Moj gepard M1 kroz metal 12,7 Krijes BG naglasak da se provuces k'o Hrvat U masi 2000 Agram kosi sve ko pljusak Da me smeksas tudje fore vadis iz steka Pomodan si neka,sav rispektan(???) Smeju se k'o deca Na duel bi da izadjes kazes pravi k'o nekad U jednoj ruci mikrofon u drugoj buldog ceka Nemas gde da pobegnes Moj vektor SS7 Scenu drzim ko bedem,neosvojiv za tebe Zapljuskujes glupostima,bez potrebe talasas Oduvace te FAMAS 7-4 kalas Pali gajbi pusti kraljeve da vladaju SBS-a parabelum MC-jevi stradaju [refren]X2 Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Zauvek svi zajedno kidacemo najbolje Mikrofon u ruci ludaci na bini Sindikat se vratio nema vise izvini Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore Ajmo sada paljba i kidacemo najbolje |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I, I will be king
And you, you will be queen Though nothing will drive them away We can beat them, just for one day We can be Heroes, just for one day And you, you can be mean And I, I'll drink all the time 'Cause we're lovers, and that is a fact Yes we're lovers, and that is that Though nothing, will keep us together We could steal time, just for one day We can be Heroes, for ever and ever What d'you say? I, I wish you could swim Like the dolphins, like dolphins can swim Though nothing, nothing will keep us together We can beat them, for ever and ever Oh we can be Heroes, just for one day I, I will be king And you, you will be queen Though nothing will drive them away We can be Heroes, just for one day We can be us, just for one day I, I can remember (I remember) Standing, by the wall (by the wall) And the guns shot above our heads (over our heads) And we kissed, as though nothing could fall (nothing could fall) And the shame was on the other side Oh we can beat them, for ever and ever Then we could be Heroes, just for one day We can be Heroes We can be Heroes We can be Heroes Just for one day We can be Heroes We're nothing, and nothing will help us Maybe we're lying, then you better not stay But we could be safer, just for one day Oh-oh-oh-ohh, oh-oh-oh-ohh, just for one day David Bowie - "Heroes"
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Thank You For Loving Me - Bon Jovi
It's hard for me to say the things I want to say sometimes There's no one here but you and me And that broken old street light Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words tonight [Chorus:> Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me Thank you for loving me I never knew I had a dream Until that dream was you When I look into your eyes The sky's a different blue Cross my heart I wear no disguise If I tried, you'd make believe That you believed my lies [Chorus:> Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me You pick me up when I fall down You ring the bell before they count me out If I was drowning you would part the sea And risk your own life to rescue me [Solo> Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words tonight [Chorus:> Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me When I couldn't fly Oh, you gave me wings You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=PJ9MJeAOOw0
Sanjao sam noćas da te nemam, Vidio sam u snu ljiljan bijeli, Hej, noći, stani Neka zora svane. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Please forgive me - Bryan Adams
It still feels like our first night together Feels like the first kiss and It's gettin' better baby No one can better this I'm still hold on and you're still the one The first time our eyes met it's the same feelin' I get Only feels much stronger and I wanna love ya longer You still turn the fire on So If you're feelin' lonely.. don't You're the only one I'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop lovin' you Don't deny me This pain I'm going through Please forgive me If I need ya like I do Please believe me Every word I say is true Please forgive me I can't stop loving you Still feels like our best times are together Feels like the first touch We're still gettin' closer baby Can't get close enough I'm still holdin' on You're still number one I remember the smell of your skin I remember everything I remember all your moves I remember you I remember the nights ya know I still do One thing I'm sure of Is the way we make love And the one thing I depend on Is for us to stay strong With every word and every breath I'm prayin' That's why I'm sayin'... Изменето од Sunny - 16.Октомври.2008 во 23:35 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоше Проески - Душа Остана
Добро се снаоѓаш, се’ подобро изгледаш.. Нека те води, животот таму, кај што си најсреќна... Не ме поздравуваш, знам не ти требам јас.. И подобро така, да не видиш како, без тебе пропаѓам... Ништо не остана, што да те радува.. Во мене ладни ветрови веат и есенски дождој леат... Во мене душа остана, да можам да преживеам.. Со дел од себе постојам, во срцево умирам... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Noćas bez glasa ti na mojim vratima.
Na licu ti kiša znam da lije satima, i neka lije, bar suze krije, jer nebi hteo takvu da te zateknem. I tražim reči, bar to nek spreči, da mi tišina vrati dane protekle... Miriše ti kosa, još taj miris osećam. Ne, ne možes ući, ja ne živim više sam, dal' on te voli, znaj, još me boli, poslednji zagrljaj kada si otišla... Zaboravljaš, šta smo jednom davno rekli, kad ostavljaš, ostavljaš sve što smo stekli. Sačuvaj bar, onaj ponos, u tvom glasu koji sam voleo.... Zaboravljaš, u šta sam te nekad kleo, kad ostavljaš, ostavljaj za život ceo. Sačuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu, koji sam voleo.... Zeljko Joksimovic |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I Don`t Want To Miss A Thing
I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away and dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Well, every moment spent with you Is a moment I treasure I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing Lying close to you Feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes and thank God we're together And I just wanna stay with you In this moment forever, forever and ever I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do 'Cause I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep, yeah I don't wanna miss a thing I don't wanna miss a thing Aerosmith |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prljavo Kazalište - Brane srušit ću sve Nisam kao ti, ti nisi kao ja - I'm not like you, you're not like me Da budem prah, mene nije strah - To turn into ash, I'm not afraid Bojim se samo krive istine - I'm only afraid of wrong truth Oduvijek su tu, blato k'o i zlato - They are always here, mud as well as gold Zajedno na dnu, tako im je dato - Together at the bottom, that's the way they're meant to be Jer ne zna dno što je njemu suđeno - Because the bottom doesn't know what's destined to it I nikad necu bit' planina ni njezina tišina - And I will never be a mountain nor its silence Vodama vode vode me - To waters waters are taking me I necu biti kap, kad mogu bit' slap - And I will not be a drop, when I can be a waterfall Brane koje brane, brane srušit' cu sve - Dams that fence, I will blast (take down) all the dams Nisam kao ti, ti nisi kao ja - I'm not like you, you're not like me Da budem prah, mene nije strah - To turn into ash, I'm not afraid Bojim se samo krive istine - I'm only afraid of wrong truth (Voda vodi - Water leads/takes), voda vodi me - water takes me (Voda vidi - Water sees), voda vidi sve - water sees all I birat ću sam, jer znam to što znam - And I will chose alone, because I know what I know Изменето од anakin - 18.Октомври.2008 во 11:00 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uradi nesto
uradi nesto za svoju savjest ne misli da si sam kreni ostro uzmi stvar u ruke zaboravi na strah toliko zena koje traze tvoju pomoc toliko zena koje sanjare toliko zena koje uzdisu tiho ludnica je oko nas uradi nesto za svoju nervozu smiri drhtanje budi kao valentino ne kolebaj se nema vremena za bolju buducnost nema vremena da predahnes nema vremena da zivis jos jednom nitko vise nije mlad ma hajde mrdni vec jednom ma hajde pokreni se ma hajde ucini nesto ma hajde ... uradi nesto to je tvoja duznost mnogo toga znas nisi glupan takvih isuvise ima ne ocajavaj pljuni na svoju facu i postani covjek nek' se cuje i tvoja rijec pljuni na svoju facu pljuni u oci ne zabusavaj ma hajde ... uradi nesto za samoga sebe nesto veliko cuvaj muda zauvijek i svuda drmaj zestoko zatvori prolaz za trule moraliste zatvori prolaz za rogonje zatvori prolaz za feministe zatvori prolaz za sve ma hajde ... Azra |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PLAVI GOLUB
Ponekad je vidim ležeći u snu kao igru sjena na mom ramenu. Bijelo svjetlo iznad površine tupih koraka koliko još ima do očaja? Darovat ću ti plavog goluba imaj srca kad zakuca na tvoja vrata ne gledaj u njemu prolaznika bez alibija ne gledaj u njemu plavog goluba dvojica na ulici sami protiv svih dvojica na ulici sami zagrlio sam prvu djevojku uživala je u milovanju oblaci su vukli kišu sve do prozora ne gledaj u meni svoga goluba. Azra |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
In these arms - Bon Jovi
You want commitment Take a look into these eyes They burn with a fire, just for you now Until the end of time I would do anything Id beg, Id steal, Id die To have you in these arms tonight Baby I want you like the roses Want the rain You know I need you Like a poet needs the pain I would give anything My blood my love my life If you were in these arms tonight Id hold you Id need you Id get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms Id love you Id please you Id tell you that Id never leave you And love you till the end of time If you were in these arms tonights We stared at the sun And we made a promise A promise this world would never blind us These are my words Our words were our songs Our songs are our prayers These prayers keep me strong Its what I believe If you were in these arms tonight If you were in these arms tonight Id hold you Id need you Id get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms Id love you Id please you Id tell you that Id never leave you And love you till the end of time If you were in these arms tonights Your clothes are still scatteder All over our room This old place still smells like Your cheap perfume Everything here reminds me of you And theres nothing that i Wouldnt do to be in your arms And these were our words They keep me strong Id hold you Id need you Id get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms Id love you Id please you Id tell you that Id never leave you And love you till the end of time If you were in these arms tonights |
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bleeding Love - Leona Lewis
Closed off from love I didn't need the pain Once or twice was enough And it was all in vain Time starts to pass Before you know it you're frozen Ooooh... But something happened For the very first time with you My heart melted into the ground Found something true And everyone's looking 'round Thinking I'm going crazy Chorus: But I don't care what they say I'm in love with you They try to pull me away But they don't know the truth My heart's crippled by the vein That I keep on closing You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open Oooh, oooh... Trying hard not to hear But they talk so loud Their piercing sounds fill my ears Try to fill me with doubt Yet I know that their goal Is to keep me from falling Hey, yeah! But nothing's greater Than the rush that comes with your embrace And in this world of loneliness I see your face Yet everyone around me Thinks that I'm going crazy Maybe, maybe Chorus: But I don't care what they say I'm in love with you They try to pull me away But they don't know the truth My heart's crippled by the vein That I keep on closing You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open And it's draining all of me Oh they find it hard to believe I'll be wearing these scars For everyone to see I don't care what they say I'm in love with you They try to pull me away But they don't know the truth My heart's crippled by the vein That I keep on closing You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love |
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blowing'cross the universe
Like a shooting star that lost its way Looking back with no regrets Living for what hasn't happened yet Love 'em or leave 'em No rhyme or reason Break out to make out No change in the season Love 'em or leave 'em Put out or get out Simple survival No more denial Love 'em or leave 'em Roller coaster flies oft the track Hits you in the face, stabs you in the back They Jake your right, leave nothing left Steal you blind, your mind and leave you deaf Love 'em or leave 'em No rhyme or reason State of the nation Pure intoxication Feel the vibration The anticipation Simple survival No more denial Dont wanna waste no time I'm never losing track I've seen it all and so much more But I ain't seen nothing yet Love 'em or leave 'em No rhyme or reason State of the nation Pure intoxication Feel the vibration The anticipation Simple survival No more denial Love 'em or leave 'em Scorpions |
|
Внеси реплика | страница <1 8889909192 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |