|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 8889909192 107> |
Автор | |||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јееееееееееее ја сум прва хехехехЛеле како ме фатила дремка ја одам да нанам па се читкаме попосле мона и останати педери што ве нема нигдеПоздрав4е
|
|||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еее не е фер малечка, јас пола саат се бањав
ај ке видам сега што си ми пишала |
|||
|
|||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ej ajde...ako se banjate pak...ke ve trijam...ama posle vie mene
|
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
До кај дојде светов . . . Абе педери едни немат кој да ве истрие или кој да ви почеша . . . Па викнете ме мене правам чуда во вода . . . За другиот пат да знаете дека сум повеќекратно препорачан од многу други педерки . . . Распрашајте се ако се сомневате . . . А сега да знајте и јас на туширање . . . Ајде ако сте заинтересирани . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
male4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро вечер педери како стедоколку некој од вас педеришта е присутен на форумов нека се јави кај мене на рецепцијаПоздрав
|
|||
|
|||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aaa pederi se ispoebavte viekaj ve snema be dva dena ve nema
|
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|||
male4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе педер еден ја сум нонстоп тука само другиве ги нема
|
|||
|
|||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе и ние сме тука . . . Само кнап некако со времето . . . И за жал немаме ввреме за да го посетиме клубов . . . Ако ќе дојде и нашето време . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дојде и нашето време . . . Урла педери . . . Абе сам сум овде . . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
More peder! skina zagina be, denje noke vo voda si, napraj malku pauza da ne rgosash |
|||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не бе педер немам гајле . . .Ако не одам ќе пукнам . . . Вака 5ка е . . .Само сакам и малку друштво од овде да се позаебавам со некој од педериве . . . А и ти не си подобар и ти загина не сум само јас таков . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mozam da zamislam kako vie na ova zestina...loso e !!!, ma lekot e samo kapenje i pocesto nurkanje samo pazi da ne grabnes nesto |
|||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е лошо и веслањето и тоа отпозади . . . И мора да се практикува се почесто . . . Сега времето е супер и може и во вода и на суво . . . |
|||
STRUGA
|
|||
male4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислам дека на суво е подобро за педериве
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 8889909192 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |