IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8889909192 473>
Автор
Порака
marinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Локација: Jamaica
Статус: Офлајн
Поени: 432
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:36
Originally posted by babyblue babyblue напиша:

леле па ја ве оставив и синоќа многу ми се спиеше и сабајлево не се уклучив од школо...немаше интернет. Не беше лошо на часевите ама некои мн ме изнервираа и цел ден ме боли глава поради нив. Ти како си поминуваш?

п.с.Hugза секогаш кога ке ме нема да не се чувствуваш осамена Wink
koj te iznervira tolku,milo?kazi da tepam...Tongue
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:38
ej,koj gi nervira forumdziite moi sakani?
ke tepam se zivo i divo LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLCoolCool
kuliraj
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:38
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

Hug do site na koi im falev i koi mi falea........si se znaat koi se........Hug

HugHugHugHug До тебе
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:38
И мене ми фалевте сите еве едно гусканје сега то тие со се тука
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:39
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Hug do site na koi im falev i koi mi falea........si se znaat koi se........Hug

HugHugHugHug До тебе
milo siiii Hug
kuliraj
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:39
eeeeeeee душо они не го свакаат тоа..ама кога ќе сватат касно ќе биде...тоа се моите сакани "другарки"
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:40
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

HugHugEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:41

кај си бе Флипси...од коа се неаме читнато TongueTongue... еве Hugза тебе и за сите др...мн ми недостигаФте...сама од кога сум тука Smile
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:41

Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:43

eeeeeeee душо они не го свакаат тоа..ама кога ќе сватат касно ќе биде...тоа се моите сакани "другарки"
ke se sredi...uzivkaj...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:44

sekogas postoele i ke postojat takvi razocaruvanja.....ako vidis deka ne mozes da popravis nesto,otkaci gi....ke ima milion drugi luge sto poveke ke te cenat.....srcka si Hug
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:49

sekogas postoele i ke postojat takvi razocaruvanja.....ako vidis deka ne mozes da popravis nesto,otkaci gi....ke ima milion drugi luge sto poveke ke te cenat.....srcka si Hug
фала ви на сите за утехата го ценам тоаWink......како што одат работиве ке си најдам нови.....оти не ве знам вас...шубаво ке ми биде... сакам сите да ве гушнаммм HugHugHugHugHugмногууууууHugHugHugHugHugHug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 17:51

фала ви на сите за утехата го ценам тоаWink......како што одат работиве ке си најдам нови.....оти не ве знам вас...шубаво ке ми биде... сакам сите да ве гушнаммм HugHugHugHugHugмногууууууHugHugHugHugHugHug
uzivaj milicko, vo sekoe vreme Hug
kuliraj
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 21:00
ми фали едно другарчеCry
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8889909192 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.