|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 7891011 107> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lellee a jas tebe khe ti opnam edna!!!!!!!!!i khe letnam za da ja spasam
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ako prijdes...ke ja davam...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leellelellee sea khe si vidish ubavoooooooo samo ako si i naprail nesho losho a ja khe prijdam samo pushtija plsss |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozeee ! predaj seee ! sega ke i gi skubam vlaknata vo nosot !
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plsss nemoj eve se odale4ii i sea so khe prajme 2 matri od tebe oddale4ena!!!!!!!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke i crtam brkovi so flomaster ! hahahayha !
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema,nema ja spasiv gotovoo
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i piknav luta piperka u gakiteee ! sea ke preta i ke ti padnee !
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet more ne bidi manijak sea ja spasiv gotovo nema nisho i znam deka si na chatot idividi ima zbunet tamu da.da.daa
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum i ne odam na chat, nikogas !
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da vidam so pisuva
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde zbunet!
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa od tebe i zbunet ne mozeme da dojdeme do zbor...
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За што дискутирате на темава?
Nina1, ајде претстави се без заоибиколување, која си што си колку години имаш, каде живееш и како си го помина летово (која лектира ја прочита)?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |