|
Како се запознавте ? |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | ||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
статистиката на неуспех не е пострашна од другите запознавања (во анкетата) |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..tuka,na forumov!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So partnerkata se zapoznav na rabota kaj nea.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na ...striptiz shipka,...otkako mi napravi mnogu..."snimki" na ...facata!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е на списоков
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на сплав .........
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
цело лето се манкаше по нас, на тоа скалите... а ја не ни го приметував...
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
celo leto mi pustashe muzika i posle popustiv radi muzikata
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како на филм
долга приказна ... |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ustvari ne se sekavam bas...
Mislam deka se vidovme prv pat na zurka.. bese mislam nova godina.. ne se sekavam bas..Bevme zensko drustvo sto prv pat se zapoznava so masko drustvo (prethodno bevme drugari so 1-2 tipovi)...Super si pominavme vecerta.. mi se pustaa nekoi negovi drugari (sto bea ne interesni za mene) ... Posle edna-dve nedeli bese sam na nekolku dena i napravi zurka doma (auu sega mi tekna, zurkata trebase da bide maskembal, i pola dojdoa maskirani, a pola ne)...Do togas veke slusnav muabeti deka se interesiral za mene (a moja drugarka bese zatreskana u nego) i znaev sto sleduva...Ne bev zatreskana, ok mi bese, simpaticen...Nesakam preterana griza nekogas, i mi smetase sto se grizese dali mi e ok cela vecer..Kako i da e... pustija sentisi...mi prijde i mi rece :"ti se plese"???...Posle ne se sekavam kako "bidna" rabotata...Ne se ni sekavam kade se poljubivme prv pat... bozeee ...kolku odamna bese...
Dolgo bevme zaedno, mnogu se sakavme... sovrsena, nevina, mladeska ljubov...operisana od posesivnost, ljubomora, zamaranje...kako i da e.. premina vo monotonija.. i tolku bese.. si otidov..bese povreden i sokiran...
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas uste ne sum ja zapoznal, ne sum imal ni segasna ni bivsa devojka..... a ni decko ne sum imal |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За еден металец...
Бев кај баба ми на гости малце, досадно ми беше и отидов кај едни девојчиња што ги знам... Седевме, нешто чачкавме, музика слушавме бла бла... И од еднаш изрипа он. Не буквално, влезе у собата само и на сие им рече хај. Другар бешее на братот на мојата другарка. Знам ни рече: -Шо праите бе женски? Сакате машко друштво? Незнам ни ја како веќе почна све друго... битно имаше хемија меѓу нас... А тек кога зборевме за општи теми, за музика поготово, ја му кажувам слушам од метал углавно мелодик дет метал, чилдрен оф бодом... Ме прекина и ми рече: -Те зимам за жена, жими све! Така почесто доаѓав накај баба ми и почесто се гледавме... Го мразам зборов, ама се смувавме по некое време. И нешто ме праша: -Сеа заедно сме или да? Се бацивме бла бла... патетика у боја... И врската траеше некој месец, неполн месец. Му раскинав, а он остана со подзината уста, мислам, прашање на време е нели... бог знае зашо го направив тоа. Како и да е, го немам видено еден месец... сега не идам толку често таму. Го избегавам. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми го с’скаше кучето и тоа беше единствен начин да се симнам од дрво.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decko! imas kibrit?
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |