![]() |
|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 31> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....а јас онаму те пишувам во симпатии...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
NEZNAM.......MOZETE PONEKOGASH DA PROBATE....
PA KOJ DOBIE-ZNACHI ZASLUZIL. JAS LICHNO POZNAVAM I OBRATNI SLUCHAI ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
а зошто ќотек? Па зар не е тоа примитивизам? Луѓе живееме во 21 век!!!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
KOLKU GLUPAVA TEMA..NAVISTINA NE JA ZNAM CELTA NA AVTOROT SO POSTAVUVANJE NA VAKVA TEMA...no sepak ke dadam moj kratok komentar..
...NIKOJ...APSOLUTNO NIKOJ NE ZASLUZUVA KJOTEK..NI ZENITE NI MAZITE,NI DECATA,NI STARITE I IZNEMOSTENI LICA...A NAJMALKU HENDIKEPIRANITE OSOBI (zatoa sto kaj nas ovaa pojava e zacestena)...MI SE GADI OD LUGE KOJ KORISTAT NASILSTVO KON POSLABI OD NIV..AKO NA NEKOJ MU E D TEPANJE.NEKA MI SE OBRATI NA MENE PO LP...SP ZADOVOLSTVO KE PRIGATAM!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,shto?!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Grcite zasluzuvaat kotek
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Mnogu sum protiv tepanje zeni, ama na edna stvarno i se spremam... i ne ripajte odma vo odbrana. Tri pati na den go nosi kuceto pod mojata tarasa da moca i kaka. Po nego surija kucinja, mirisaat traga, pa mocaat i tie. Parkot pred zgrada stana ko kuckarnik i javno kuceshko WC, a tuka igraat kup mali deca. Zbesnata sum, ja opomenav nekolku pati, ama ne vredi.
Изменето од mamamd - 07.Март.2008 во 22:43 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pod tvojata terasa?!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....НЕ!ОД ДЕНЕС ЖЕНИТЕ НЕ СМЕАТ ДА СЕ ТЕПААТ!СРАМОТА Е И ГРЕОТА,ПЛУС БОГ МОЖЕ ДА ВЕ КАЗНИ..(ОВА НЕ СТЕ ГО ЗНАЕЛЕ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
more,...bash denes treba,....za dolgo da go ,...pamtat!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
СИ ЗНААТ ТИЕ...ЌЕ СИ ДОЈДАТ УТРЕ САБАЈЛЕ И КАКО НИШТО ДА НЕ БИЛО...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СЕКОЕ ПЕТЛЕ МОЖЕ ДА НАТЕПА ЖЕНА, АМА АЈ ДА И ГО ТОА ШТО И Е НАЈПОТРЕБНО, ДА ТЕ ВИДАМ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
ПАМЕТ БРАТ НЕ МОЖЕШ ДА И ДАДЕШ..ПА И БЕЗ ПАРИ И СО СИЛА....ЏАБЕ Е! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
NARAVOUCENIE:Bez razlika maz ili zena shtom si go zasluzit trebit i da si go dobiet! ![]() |
|
car's freack
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |