|
Лажење |
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LAGATA E POTCENUVANJE NA TUGIOT UM.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAVISI KOJ TI GI DIKTIRA PRAVILATA Hrabra sum i si ja nosam vistinata (ama vo sebe), a AKO MORA DA SE KAZE ZNACI MOZE I DA SE IZLAZE |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJ KAZUVA DEKA NIKOGAS NE IZLAZAL VO ZIVOTOT TOJ LAZE.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sekogas lazam
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО ПРИЗНААМ ДЕКА ЛАЖАМ, ЗНАЧИ СУМ ИСКРЕН.ШТОМ СУМ ИСКРЕН ТОГАШ - НЕ ЛАЖАМ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti iskreno lazhesh!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum gospodar na lagata, sekoja laga sto ke ja stvoram e moj podanik...dur ne me zaebe...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УМЕТНОСТ Е КОГА ЈА ЗБОРУВАШ ВИСТИНАТА ДА МИСЛАТ ДЕКА ЛАЖЕШ, А КОГА ЛАЖЕШ, ДА ВЕРУВААТ ВО ТОА ШТО ГО КАЖУВАШ.
|
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последно време и немам потреба од лаги, тоа значи дека проблемите се решени и се си доаѓа на место...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ ОГРАНИЧУВАШ КАКО ЛОКАЛЕН АВТОБУС - НА ЕДНА РЕЛАЦИЈА |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сте биле ли излажани од некого, зошто и дали сте успеале у лагата?
Ја никогаш не сум дозволувала да сум излажѓана и да ме излажале за глупости. И сум успеала некогаш.Многу поретко да сум била излажана.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sekogas lazam i sekogas me lazat
|
|
Sv_Grigorij
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve interesna tema :)
Tuka prvo prasanje sto bi go postavil e:STO ZNACI LAGA??? Dali laga znaci izmislena nevistina? Dali mozebi e izvrtena vistina? Ili pak samo nedostatok na vistina? Birajte sto sakate,vase pravo. Moe mislenje: Ako razgledame podlaboko vo rabotite ke svatime deka vo denesno vreme sekoj si ima svoj nacin na gledanje na rabotite,t.e svoja vistina.Objektivnata vistina postoi i kje postoi,no koj da ja vidi?Logicen odgovor bi bil subjektot... Eve eden problem,covekot e subjektot,i sekoj covek ima razlicen mentalen sklop(zboram za nacin na razmisluvanje),pa duri moze da ima i razlicna logika od ostanatite.Problemot e kako moze pokraj tolku razlicnosti i subjektivno percepiranje na stvarite da se dojde do edna vistina.Mozebi ako sum gladen ke kazam deka sum gladen.No od kade ke znae toj na koj ke mu kazam kolku sum gladen,od koga sum gladen,i kolku mi e potrebno za zasituvanje... Se nadevam deka ke me svatite.Zatoa i pisuvam vo oddelot filozofija... Ajt pozdrav |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi lazam samo moite doma,a drugarki i drugari nemam navika da lazam
koj ke kaze deka ne laze voopsto,pak laze... |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |