![]() |
|
ХИГИЕНАТА И РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | |||
orto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ибадет , така ли рече , дали тоа нешто му доаѓа како У иМЕ аЛАХА Семилостиваго , и НЕГОАВО ПОСЛАНИКА ; ПЕГМЕЈБЕРО МОАМЕДА ![]() |
|||
![]() |
|||
orto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
||
сега тебе ли да ти врувам калифе или на кинг-а , ибадет е обожавање , ама на што , калофе на моамед или на алаа? |
|||
![]() |
|||
the king ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
||
vaka sega orto ibayet e obozavanje ili veruvanje na se ona sto k*ranot go kazuva i na toa sto muhammed go rekol a zikir e potsetuvanje ili spomenuvanje na allah i na muhammed i na site pratenici pred nego.
razbra??? zikirot spaga vo redovite na ibadetot bideki sepak se raboti za veruvanje!!! |
|||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
||
ne e toa toa ortesi gi pomesal!!!! |
|||
|
|||
![]() |
|||
Miralem1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
||
Za greota,ni za Higienata nema sto da napisete.
|
|||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
a sto da napisat koga se znae deka tie se protiv nea???
|
|||
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Isplakni si ja ustata
![]() |
|||
![]() |
|||
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
||
Izvini ke te prasam nesto...
Imas li dadeno eden asalen komentar na forumov? Nesto vaka prijatelski ili dobronamerno... |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Imam, ako si pismen citaj, site komentari mi se asalni, ama ti nemozes da gi razberes, imas problem so intelektot.
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
onie drugite,...iako i drugite se ,..drugi za mene,...stvarno drzat do higiena,...inache ne bi vleguvale ,...bosi,..
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
||
Kolku grubo zvuci toa onie drugite....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
A mijat li race?
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
neka gospod ti se smiluva. ako sakam da si ja isplaknam ustata ednostavno ke si ja isplaknev nemase da cekam ti da mi kazes da si ja isplaknam ne e nasata vera nasilna. ednostavno jas ne sakam da go napravam toa od pocit kon onoj koj me stvori koj mi go podaril zivotot ne samo mene tuku na site zivi sustestva na ovoj svet. zarem toj koj ti go dade zivotot ne zasluzuva da mu se zablagodaris za toa??? jas mislam deka zasluzuva i bi ti preporacal da ne provociras mnogu bideki nikoj nema tebe da te zaprasa dali da jade ili kako ti sto velis da si ja oplakne ustata !!!! |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
A za sto zboruvas ti voopsto, dali razbiras sto prasuvam i zosto?
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |