IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте имале анален секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте имале анален секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 24>
Автор
Порака
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 16:41
Не знам, може јас сум болен но ич не се поздрави оние што покрај здрава п**ка го бутаат у г’с. Следниот чекор на релативизација е да се легне со маж, оти шупак си е шупак.

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
You are fired!
Кон врв
Кршикоска Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 16:44
Originally posted by Mr.Trump Mr.Trump напиша:

Не знам, може јас сум болен но ич не се поздрави оние што покрај здрава п**ка го бутаат у г’с. Следниот чекор на релативизација е да се легне со маж, оти шупак си е шупак.

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Така но заборај да додадеш дека шупак остаје шупак....
Ваков ко тебе газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 16:47
Боље да сум шупак и да останам шупак отколку буљаш, скриен педераст, како некои тука! голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
You are fired!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 16:50
Овде скриени нема ... се е јавно... ајде каи колку години имаш и кога правиш јубилеј :30 години од твојот последен секс!!!трепкање
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 19:18
lol:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 06:15
Originally posted by Кршикоска Кршикоска напиша:

Овде скриени нема ... се е јавно... ајде каи колку години имаш и кога правиш јубилеј :30 години од твојот последен секс!!!трепкање

За твоја информација, откога сум почнал со женски да општам, со исклучок на периодот во војска, не сум апстинирал повеќе од три дена едно по друго. Во некои подобри времиња, се случуваше Дончо да крка три различни во еден ден, и тоа сите во вистинската дупка. Шупакот им го оставам на таквите дезориентирани како тебе. 

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
You are fired!
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 08:42
Originally posted by Mr.Trump Mr.Trump напиша:

Буљашите што им се свиѓа да го бутаат у г’с, може потајно посакуваат и да го примат, а? Ај признајте дека во секој од вас се крие двоцевка. голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка Можеби откога ќе ја изработите во шупак, барате од неа да ви стави нешто потврдо за да се дозадоволите.

pak ke kazam, iako me brisaa, deka bi te ebelголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 08:49
Ќе го папет???трепкањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 08:50
ke go papetголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 08:51
Мистер Трумп ке го папат, па ке го лапат???трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 08:53
sigurno deka ke go papet, cim pcueголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 09:25
mene toa me boli, i toa bajagi....sum probala nekolku pati, ama nekako nema keif....

ama....za site e*acista od forumov koi mislat deka na zenite im e keif "da im ja zabivaat sondata so eden zamav do kraj" imam edna preporaka: zosto vie ne probate kako izgleda toa? eve jas licno se prijavuvam da vi pomognam, diskrecija zagarantirana a i garantirano ocinjata ke vi svetnat, moi mali pe*ercinja :) (koj saka neka si ponese lubrikantголема%20насмевка )

a da imavte vie muda i sixpack, nemase da visite po forumot, tuku ke visevte po zeni ... MOCKOVCI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 09:27
bibi ti neso ljuta si denesголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 09:36
ljuta sum na site vas, zasto izigravate ne znam kakvi e*acista, a edinstveniot sex vi e so desanka gledajki analen sex na tv....

mrazam mazi koi na zenata gledaat kako na sredstvo za zadovoluvanje na nivnite bolni fantazii. A uste poveke mrazam zeni koi izigravat takvo sredstvo.

Ako mene ne mi e ubavo be, nema sansi da mu dadam on da se izivuva so mene....ima da si odi so ku*enceto u tegla so mraz, pa pravo na hirurgija na sienje..... GGGGRRRRRRRRRRRлутина

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.