|
Што ви е омилено хоби? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crtanje,ucenje gitara..me opustaat
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа, и загор бил по цвеќето...Браво.
Ќе ми требаат расади. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....КАЈ МЕНЕ РУЖИТЕ ЦВЕТААТ И ВО ЕСЕН(ИДИВИДИ -ФОТО)..А ЗА КАКТУСОТ ДА НЕ ЗБОРУВАМ...
Изменето од zagor - 05.Февруари.2008 во 11:29 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakas li od arpadzik ?
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може, ама ако е од Титовата градина. Колку лика смени денес?
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле еве пак, а јас мислев со Тито моабетам
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skoro isto ... a gledam i so onoj talibanecon ste nasle ubav muabet ... toj ce zborel za razvrat i nemoral ... bigamisti
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mu veruvaj na djavolot ... samo te stava na iskusenie
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odamna sobirav privezoci za klucevi i znacki/imam nekolku albumi no odamna ne sum gi otvorila/ se vo svoe vreme.sega kaj imam vreme za dugo hobi koga ve imam vas i kompjuterov pa veruvajte mnogu raboti mi ostanuvaat nesraboteni sreka sto nemam nikakvi problemi vo semejstvoto sto cela vecer ja pominuvam tuka i soprugot mi veli uzivkajsi jas sto treba ke srabotam no za vozvrat e sportski ribolovec pa si pravi mesto za sebe za slobodno dvizenje i negovoto hobi-ribolovot /ribari budali moeto hobi e vozenjeto i sobiranje na pehari i medalji gi imam poveke a deneska uste za eden medal si ja zgolemiv kolekcijata.ako bila uste nekoja ubavica od nasiot forum deneska na relito pod mototo RAZMISLI DALI SI BEZBEDEN VOZAC neka se javi normalno ako toa i e hobi a se so cel da se ohrabrat damite vo sto pogolem broj da ucestvuvaat na vakvi manifestacii.
fotografijata e del od kampanjata i zatoa otvoriv tema vo forumot opsto/razno/ :POGOLEMA ODGOVORNOST I BEZBEDNOST VO SOOBRAKAJOT istata e pozajmena od kirilica druga nemam za koja im blagodaram blagodaram na Perun sto mi pomogna da gi stavime moite milenicinja /mozebi mestoto na slikite ne im e tuka-a neznam da gi premestam kaj domasni milenicinja/ no bidejki i nivno "hobi" e da se vozat so mene - bilo kade- da vi gi pretstavam: zlatniot retriver ima 8 godini i se vika Lord crnata pudlica ima 7 godini -taa e g-ca Boni persijanerot ima 5 godini- toj e Toshko macorot mnogu si gi sakam. Изменето од super babicka - 25.Март.2008 во 13:24 |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ГОЛЕМО БРАВО!!!!!
|
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu sakam da crtam, ova e mojata posledna slika
Изменето од RUSHKA - 19.Март.2008 во 18:55 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSHKA
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |