IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал > Фан клубови
  Активни теми Активни теми RSS - Фан клуб Jувентус
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фан клуб Jувентус

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:40
ама....... што???
хехехе......во ред знам.....no coment и така е....во право си
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:43
Киево - Јувентус 0:1 40’ се знае Аце бе
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:58
Па кој друг
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:07
да играв ја за нашите ќе давав и ја голчиња.....
Јакинта к’о здрвен е.....ииии
ама вака....Ацето
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:08
па искрено, само тој спасува ситуација... ама пак, не е семоќен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:11
"дури е кај него магичното стапче" ќе се радуваме.....после ќе биде некој друг.....најважно од се.....е да се биде во друштвото со најдобрите....
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:18
Iquanita za juventus 0:2среќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:21
ете таман го зареков.....
абе мора и по малце викање..... се забораваат иначе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:23
Ако става голови кога вака ќе го урочиш само збори!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:27
по обичај е така...
само без претеризам во урочувањето
пополека и се на свое место
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:27
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

по обичај е така...
само без претеризам во урочувањето
пополека и се на свое место
ajde urocigi i onie  so gi cekam za 3+плазењеплазењеveke cim se nudis...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 16:32
викам, викам, викам по нив......ќе почнев и да се дерам....ама ај да не ги вадам од ум моите.....почнав во ум да им викам ама изгледа нема ефект така.....а пошо и ја ги иам....сеа ќе виат тие....само посматрај од страна ти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 09:45
Дел Пиеро сака "Златна топка"

Капитенот на Јувентус, Алесандро дел Пиеро, досега постигна 5 гола во последните 4 средби за својата екипа. Јувентус се крева од кризата, а тој како во најдобрите денови ја предводи "Старата дама" по старите патеки на големите успеси. Во календарската 2008, ветеранот има постигнато 25 гола, резултат кој го нема остваерно во ниту една своја фудбалска сезона претходно.

Сепак, и покрај овие импресивни настапи и постигнувања, Дел Пиеро не се најде во списокот на 30 фудбалери кои се кандидати за освојување на престижната награда "Златна топка".

"Во минатото неколкупати бев номиниран за оваа награда, но никогаш не успеав да ја добијам. Сега мислам дека веќе кариерата ми е при крај и ќе завршам без едно вакво големо признание. Не запирам да мечтаам за неа, но мислам дека сум реален кога велам дека мали се шансите да ја освојам", вели Дел Пиеро.

Пред неколку дена селекторот на Италија, Марчело Липи, објави дека нема да го повика капитенот на Јуве затоа што ќе се обиде да ја подмлади репрезентацијата, но Дел Пиеро е убеден дека ќе игра на СП 2010.

"Не сум загрозен. Липи има потреба да види други фудбалери. Зборував со него. Одлично се разбираме и ви гарантирам дека ќе играм на СП 2010", заврши фудбалската икона на "Старата Дама".

Дефинитивно е меѓу најдобрите, но не му треба ЗЛАТНА ТОПКА за да се докаже тоа - резултатите зборуваат сами за себе....
Кон врв
A.H. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Септември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај A.H. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 20:55
e sega ke igrame so inter.ova ke bide mozebi i najteskata utakmica u ligata ama ke vidime
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.