![]() |
|
Фан клуб Jувентус |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ама.......
![]() ![]() ![]() хехехе......во ред знам.....no coment ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Киево - Јувентус 0:1 40’ се знае Аце бе
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Па кој друг
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
да играв ја за нашите ќе давав и ја голчиња.....
Јакинта к’о здрвен е.....ииии ама вака....Ацето ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
па искрено, само тој спасува ситуација... ама пак, не е семоќен
![]() |
|
|
|
![]() |
|
"дури е кај него магичното стапче"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Iquanita za juventus 0:2
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ете таман го зареков.....
![]() абе мора и по малце викање..... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ако става голови кога вака ќе го урочиш
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
по обичај е така...
![]() само без претеризам во урочувањето ![]() ![]() пополека и се на свое место ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ajde urocigi i onie so gi cekam za 3+
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
викам, викам, викам по нив......ќе почнев и да се дерам....ама ај да не ги вадам од ум моите.....почнав во ум да им викам ама изгледа нема ефект така.....а пошо и ја ги иам....сеа ќе виат тие....само посматрај од страна ти
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Дел Пиеро сака "Златна топка"
Капитенот на Јувентус, Алесандро дел Пиеро, досега постигна 5 гола во последните 4 средби за својата екипа. Јувентус се крева од кризата, а тој како во најдобрите денови ја предводи "Старата дама" по старите патеки на големите успеси. Во календарската 2008, ветеранот има постигнато 25 гола, резултат кој го нема остваерно во ниту една своја фудбалска сезона претходно. Сепак, и покрај овие импресивни настапи и постигнувања, Дел Пиеро не се најде во списокот на 30 фудбалери кои се кандидати за освојување на престижната награда "Златна топка". "Во минатото неколкупати бев номиниран за оваа награда, но никогаш не успеав да ја добијам. Сега мислам дека веќе кариерата ми е при крај и ќе завршам без едно вакво големо признание. Не запирам да мечтаам за неа, но мислам дека сум реален кога велам дека мали се шансите да ја освојам", вели Дел Пиеро. Пред неколку дена селекторот на Италија, Марчело Липи, објави дека нема да го повика капитенот на Јуве затоа што ќе се обиде да ја подмлади репрезентацијата, но Дел Пиеро е убеден дека ќе игра на СП 2010. "Не сум загрозен. Липи има потреба да види други фудбалери. Зборував со него. Одлично се разбираме и ви гарантирам дека ќе играм на СП 2010", заврши фудбалската икона на "Старата Дама". Дефинитивно е меѓу најдобрите, но не му треба ЗЛАТНА ТОПКА за да се докаже тоа - резултатите зборуваат сами за себе.... |
|
|
|
![]() |
|
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
e sega ke igrame so inter.ova ke bide mozebi i najteskata utakmica u ligata ama ke vidime
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |