![]() |
|
K-15 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Автор | |
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A sega so k15 so se desava koj ke ja kufa oti nesto se suskalo za velija nisto novo
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Pak se suska deka k15 ja kupi pink posto ne se dogovorija so prodazbata so alfa i nisto sterjo ne napraj sega kako ke gi vraka 6milioni evra kredit,toj si znaj sega k15 e meta na pink turbolijata ke navleze vo nasata zemja..
|
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
ova so kompirite e zakon ![]() moi naj omileni skecovi se... Svadbata.....koga ja pazarat nevesta............. Kompirite............ i Bubi go bole meot ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
PINK ja kupi k15 televizija startuva od petok ajde turbomanija ke puka niz eterot.....
|
|
|
|
![]() |
|
„Пинк медиа Груп“ ја купи ТВ К-15
Вторник, 16 Ноември 2010 22:05 Share 3 „Пинк Медиа Груп“ потпиша преддоговор за купување на македонската телевизија К-15, објави денеска раководството на групацијата. К-15 ќе работи под името Пинк 15, во која во наредните 18 месеци „Пинк Медиа Груп“ најавува инвестиции од 5 до 8 милиони евра. Наскоро ќе биде распишан јавен конк*рс за водители и новинари и во следните два месеца ќе се воспостави програмска шема и ќе се донесат кадровски решенија, информира „Пинк Медиа Груп“ Пинк 15 е 15 - та телевизија што ќе работи во рамки на оваа Групација. |
|
|
|
![]() |
|
pink 15 i turbomanijata vi pretstavuvaat nov turbo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
RIP
![]() |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не знам дали се шпекулации наслушнав ќе снимале повторно
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Не се шпекулации, почнаа веќе да ги емитуваат на алфа новите скечеви...одат секој
работен ден во три термини во денот...17:15, 19:45 и 22:45 ![]() Изменето од Schatzii7 - 07.Декември.2011 во 21:56 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Како што пуштам телевизор најверојатно и по два месеца јас ќе бев на таа информација дека ќе снимале
![]() Ќе гледам да не заборавам денес да пуштам
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
мој пропуст...готово
Изменето од sanja-a - 08.Декември.2011 во 15:03 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Aman bre sanja-a, pa samo tri komentari ponazad objaven e tokmu toj skech... i toa so slika.
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |