|
Дали мажот треба да заработува повеќе? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi vo nekoe drugo vreme koga edna plata bila dovolna za edno semejstvo bilo vo red mazot da raboti i da nosi pari doma ama vo denesno vreme ne e bitno koj sto raboti i kolku zarabotuva bitno e DA SE DONESAT PARI doma za da moze semejstvoto da funkcionira normalno a koj kolku ke donese ne e bitno
|
|
apce
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo denesno vreme mazite i zenite stanaa ramnopravni vo mnogu raboti..taka da nekako ne postoi veke toa nepisano pravilo deka mazot mora da zarabotuva poveke..no moze sepak mazot da bide ete toj koj ke pridonesuva malce poveke,a zenata da se grizi okolu decata i domasnite raboti..iako pak ke spomnam veke ne vazi toa..
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da da treba da zarabotue poishe i obavezno predbrachen dogovor da si podpishe so zenata...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene pa mi vika : - Aman be so toj forum, bar pari da pras od nego, a ne samo se kezis ko zelen, ke te ostaam, be !
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet, aj ne go zbunuvaj neprijatelo- ednash zenet/ednash shvalerishte; ednash zabegan/drugpat mnogu konstruktiven, ednash vo sreken brak/ednash pred razvod....a za forumov...mazot mi veli...aj be ja zapusti kukava...fati se malku za rabota...a sega (bidejki koga se smeam na nekoi biseri...mu citam glasno) pocna da mi suflira shto da pishuvam...poleka se navlekuva na forumov....
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi vika : - Da si na mene, kolku si na forum, mnogu poise ke karese
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaj me isprovocira da bidam bezobrazna...aj ovaka eden "starski" sovet za " i volkot sit i ovcite na broj" Ti na forumov...ona na tebe...ili da ti sedne vo skut...aman be, posle nie starite rasipani.Da vi gi imam godinite, ama da vi ja nemam kreativnosta.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај да се навратам јас на тема.......
дали мажот треба да заработува повеќе,... хмм ова ме асоцира на типично балканско нешто,... дека мажот треба да заработува повеќе,.... и дека тој е газда во куќа,.... дека негово право е да прави што сака со парите во куќата.... е,... додека има вакви размислувања,... некои жени и некои деца ќе шетаат низ град со по 10ден во џеб,.... бидејќи мажот не им дава повеќе...... најважно е да има пред се здравје во куќата,... а после иде пари и се друго,... кои воопшто не се битни кој ги донел во куќа,... треба децата да бидат сити и најадени,.... секој да има удобен живот......... |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KADE PISUVA DEKA MAZOT TREBA POVEKE DA ZARABOTUVA?????
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се додека постојат закоравени балкански „мачомени“ ќе постојат и вакви теми
Изменето од OUST - 02.Февруари.2008 во 19:11 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nemam nisto protiv zenata da zarabotuva, a ja da si uzivam
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас само се надевам дека на двајцата работата ќе ни се исплати со добра плата, а ако е висока на крајот нема да биде важно кој заработува повеќе, во живот се е среќа јас се надевам дека барем еден од нас ќе ја има.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |