|
Задоволство или разочарување |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zadovolen sum, ma prezadovolen sum
samo ako ne me razocaraat, ne pa drugo!!!!! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti se digne, ama bidne zemjotres ili poplava i te bolat jajca dodeka se obiduvas da spasis gol zivot
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e stvarno si odlepen zimi se.na sekoj tvoj komentar se gazam od smea.Me interesira dali nekogas si ozbilen i dali znaes da davas seriozni komentari.Ili pa jas ne svakam deka vo se si ti ozbilen,a?Pozz za tebe |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momentalno pijam pivo i mezam taze leb...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Задоволна сум :)
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum seuste zadovolen...imam so sto, imam kade, nemam so kogo
|
|
Luna83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa redno e da si najdes .Barem pivoto i taze lebot da gi mezis so nekoj .Pa mozebi i ke se zadovolis,kojznae?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek treba da bide skromen
|
|
Luna83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si za toa,a i ti gledam deka so mnogu malku se zadovoluvas,znaci si mnogu skromen.Bravo
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne treba covek da se razocaruva
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dovolno e so go razocaruvat drugite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e nekoj mnogu razocaran treba da odi na doktor
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nova granka???
uz oftamologija , hematologija i razochologija koj znae kako im izgleda primariusov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I apce da pie
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |