|
Таттоо и Пирсинг Сликички(втор дел) |
Внеси реплика | страница <1 7891011 107> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажав нема да коментирам за задницата , глупа провокациа |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто бе провокација па убаво г`зе
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам де јас зашто, не мора ова се више смешки.. него само не дај Боже од дома да те читаат Кој е типот не сликата ауу лошо ејј или па ти си го оружнелл незнамм Изменето од SeXY - 28.Март.2007 во 01:12 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типов си имаше желба а јас само му помогнав да си ја оствари,тоа ти е нели стил живота а вкус за кого како
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А каква жеба имал??
па дај јас да го досредам у фотошоп др желба не сваќам |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доста се зафркаваме не те сватив ни за типот ама ајде еве нешто убаво . од мене Изменето од SeXY - 28.Март.2007 во 02:34 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobri race pogotovo prvata so zmejot:)
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За девојчињата ружички од мене
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допаѓа како излегла ружичката на девојчето...иако мислам дека одамна не сум видела некој да направи ваква тетоважа..или гршам?
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gresis:)
ova taze:) e
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да некои тетоважи се да кажам дескриминирани поради поранешното модерно излагање на истите.Не е поентата ако порано се правеле многу вакви тетоважи денеска да не се прават воопшто пак ке се повикам на првото правило во тетовирање а тоа е дека тетоважата е личен вкус и ако ти се допаѓа ружа тоа треба ружа и да биде.
Еве и нешто друго кое се прави многу години наназад и мене лично многу ми се допаѓа - АНГЕЛЧЕ |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборавив јас да ставам сликички од последните тетоважички
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |