|
Колку долго се памети првата љубов? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako bila iskrena i neplatonska...togas se pameti cel zivot..A ako bila nevozvratena i platonska togas se pameti i po smrtta...
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...интересно..дури и по смртта...никој не се вратил да каже..ама јасно ми е што сакаш да кажеш..
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi,dolga e,i se pameti..i sega ne negiram deka ne sum go sakala nekogas deckoto...go sakav.Me nervira nekoj koga ke rece ne sum go sakala nikogas,toa bilo zanes samo...Pa kako mozete da recete deka bilo zanes kogaste se trakale nekogas po nego,pa toa bil najubavite godini so nikogas nema da vi se vratat....posle se drugo e nervoza:)
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku za platonska ljubov pravev muabet....dzabe ne e prva.prvoto se pameti sekogas,ama posle tesko da se zapametat
Изменето од tante1990 - 21.Јануари.2009 во 20:55 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako posle prva ljubov doagja ljubov koja e pojaka,idealna te ispolnuva celosno vo sekoj segment .......prvata ljubov so vreme ke izblede .......ke dojde vreme pa ke se praseme kako bese ??? ............ama ako posle prva ljubov doagja nova ljubov koja ne e potpolna dali konflikt , dali seksualno nepotpolnuvanje togas prvata ljubov nikogas ne se zaborava sekogas mislime na nea kako ubavi momenti i ostanuva vecna......
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм,па до наредната нова љубов,втората
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мноооогу долго
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм,па до наредната нова љубов,втората
I jas si mislam taka |
|
pcelickata Maja
Нов член Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako pisev pred nekoj den na temava ke kazev deka se zaborava i deka prvata ljubov najcesto e detska lubov i lesno minliva. no se vidov so mojata prva ljubov pred nekoj den i taa slucajna sredba me natera da se zamislam...i sega mislam deka prvata ljubov ke pomine ama nema da se zaboravi,ke ima druga ljubov so pogolem intenzitet ama nema da e prva.sekako deka postoi prvata ljubov!
ps.ponekogas znae da bide zabluda,mislime deka e ljubov a vsusnost bilo samo zanes |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do den deneska.koga ke go zdogledam pak ni se srekava pogledot...
|
|
|
|
sanjago4e
Група Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata prva ljubov ke trae zasekogas.mislam deka nema drug da sakam kako toj sto mi e bil prva ljubov
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првата љубов ја памтам ама не памтам прв сексуален однос. срам ми е да го прашам типот мрдната ке ме напрај .
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас,заборавив.Општо земено имам лошо памтење.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do krajot na zivotot
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |