![]() |
|
Кои странски јазици ги знаеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Автор | |
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angliski germanski no uste go ucam , spanski isto taka ucam znam malce francuskiot go ucev edna godina no go zaboraviv
![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Англиски 8 години во школо и 1 на факс
Француски 8 години во школо Италијански втори степен на к*рс |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Kolku poveke jazici tolku podobro!!
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Англиски, а одам на к*рс по италијански
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Italijanski najubavo zvuci
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Токму затоа и се запишав да го учам! ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
interesen mi e portugalski i poveke razbiram otkolku shto mozam da kazam...podobro znam angliski
a francuski mi e najdosaden jazik |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
многу болно прашање и голем проблем во животот.Во другиот живот можеби ке бидам поодговорен кон ова прашање
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Kade i da odam..komuniciram i se snaodjam so angliskiot
Изменето од mamma - 18.Јануари.2008 во 22:59 |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Зборувам македонски, разбирам српски, хрватски, чат-пат бугарски и нешто полски. А знае ли некој кај има к*рсеви Полски премногу сакам да го научам. Ај pls нека ми одговори некој.
![]() |
|
![]() |
|
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Angliski, od maka poso ne zborat u spanija morav spanski pa sea znam bar leb da si pobaram i germanski
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
англиски учам 12год....
![]() ![]() а знам српски хрватски тие словенските јазици.... ![]() ![]() после учев руски.... ( а колку научив.... ![]() и сега учам германски.... интересно.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
princeza ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
angliski, spanski i nesto grcki:) a da ne spomenuvam deka magisrtirav na strumicki, kumanovski i sl
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |