|
Смрт почеток или крај... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Автор | |
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анакин во светото писмо пиши едно и најпрво што бара Бог Христос од нас је ВЕРБА во Христос ,извини колку да си добар човек ако не веруваш неможиш да влезиш во Рајот.не је ова по мое толку по на Христос зборот,затоа велам верувај па да имаш небесни живот.слушај ,ти верувајси во срцето ,немораш да им кажеш на никој ако тоа тие проблемот ,како ке те гледаат други или што ке речат.но едно запамти,никој не може да стој на твое место кога ке те судо Госпо,никој неможе да та спаси од пеколот само еден Христос.тој је наш на верниците адвокат.а неверците немаат адвокат.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
that,s me што ке ти направи?ништо само ке те пушти во пеколот каде је само со огној и викајнци од болки но смрт ке бараат тие што се таму но смрта ке побегне од нив.духот или душата нема смрт.и во пеколот ке бидеш за стално без крај.оти таму нема време . |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tova kje mi napravi?
i samo od edna edinstvena pricina so nevervav no nego togas nezalam deka nevervam vo nego nekju da vervam vo nesho sto e svirepo i odmazdoljubivo so kje kazes sega rome? Изменето од anakin - 30.Април.2007 во 01:02 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас несум тука за да го правдам Бог тој самиот ја способен за тоа нп ти со твоите зборови си клаваш грев и колку да си добар си се проклетваш
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci
sum dobar no proklet taka li rome? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нете знам за да те судам ,немозам да речам проклет,и небиди толку цврст со мајтап играње секој еден има шанса за да се спаси ,но само Бог знае дали ке биде или не .него бендисвам зборот проклет но реков сам си клаваш клетва спрема како што зборуваш.но кажи ми едно како може човек добар како тебе толкѕ да је против Госпо.
|
|
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be veke
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum protiv gospod
jas ne sum se ubedil deka toj postoi dali jas sum kriv???? dali on e kriv so jas ne sum ubeden?????? ovie se teski prasanja rome no naj ne sum ubeden deka jas sum kriv za ova situacija veruvam samo vo toa sto kje go vidam , osetam ili najdam logicko objasnuvanje nego nesum go videl ni osetil a najmalku logicki mi ide kazi mi ti kako go vide kako go oseti ili kako logicki si go objasni ili ti rabotis po princip taka mi rekoa ili taka procitav? kazi mi rome |
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вистината не те бендисва?копча нешто во себе? |
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок анакин ке ти објаснам ама каде да почнам но ќе причекам да ми одговориш на лични пораки што те прашав за да мие полесно да ти објаснам ај те молам одговорими на лп
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sega
objasni kako go vide kako go oseti ili kako logicki si go objasni |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pisi tuka rome
da mozat site da procitat tvoe iskustvo so Gospod |
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok еве вака ако не беше за Христос како прво немав надеж во животот како друго мажотми ќе беше взатвор целл живот оти сакаше многу штета да направи.но за осекањњ оххх во душата моја кога зборувам за Христос имам пеперутки и је многу убаво осекање и љубовта на Бог неможи со ништо да се мери.јас сум чедо на огромен татко кој ми може нешто?никој отимојот татко може се да направи дури и мојте душмани да ги снема ни ѓаволот не ми може ништо оти тој је понизок и од мене
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e toa
i verba i ljubov i peperutkite se sl*gam nemora da ima logika ako gi ima trite pogore nabroeni |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |