IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Смрт почеток или крај...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смрт почеток или крај...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
Автор
Порака
rome Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:56
анакин во светото писмо пиши едно и најпрво што бара Бог Христос од нас је ВЕРБА во Христос ,извини колку да си добар човек ако не веруваш неможиш да влезиш во Рајот.не је ова по мое толку по на Христос зборот,затоа велам верувај па да имаш небесни живот.слушај ,ти верувајси во срцето ,немораш да им кажеш на никој ако тоа тие проблемот ,како ке те гледаат други или што ке речат.но едно запамти,никој не може да стој на твое место кога ке те судо Госпо,никој неможе да та спаси од пеколот само еден Христос.тој је наш на верниците адвокат.а неверците немаат адвокат.
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:59

that,s me што ке ти направи?ништо само ке те пушти во пеколот каде је само со огној и викајнци од болки но смрт ке бараат тие што се таму но смрта ке побегне од нив.духот или душата нема смрт.и во пеколот ке бидеш за стално без крај.оти таму нема време .

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:02
tova kje mi napravi?
i samo od edna edinstvena pricina so nevervav no nego
togas nezalam deka nevervam vo nego
nekju da vervam vo nesho sto e svirepo i odmazdoljubivo
so kje kazes sega rome?

Изменето од anakin - 30.Април.2007 во 01:02
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:09
јас несум тука за да го правдам Бог тој самиот ја способен за тоа нп ти со твоите зборови си клаваш грев и колку да си добар си се проклетваш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:11
znaci
sum  dobar no proklet taka li rome?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:16
нете знам за да те судам ,немозам да речам проклет,и небиди толку цврст со мајтап играње секој еден има шанса за да се спаси ,но само Бог знае дали ке биде или не .него бендисвам зборот проклет но реков сам си клаваш клетва спрема како што зборуваш.но кажи ми едно како може човек добар како тебе толкѕ да је против Госпо.
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:19
aman be vekeAngry
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:20
jas ne sum protiv gospod

jas ne sum se ubedil deka toj postoi

dali jas sum kriv????

dali on e kriv so jas ne sum ubeden??????

ovie se teski prasanja rome

no

naj ne sum ubeden deka jas sum kriv za ova situacija

veruvam samo vo toa sto kje go vidam , osetam ili najdam logicko objasnuvanje

nego nesum go videl
ni osetil
a najmalku logicki mi ide

kazi mi ti
kako go vide
kako go oseti
ili kako logicki si go objasni
ili ti rabotis po princip taka mi rekoa ili taka procitav?

kazi mi rome

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:21

вистината не те бендисва?копча нешто во себе?Big%20smile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:23
ок анакин ке ти објаснам ама каде да почнам но ќе причекам да ми одговориш на лични пораки што те прашав за да мие полесно да ти објаснам ај те молам одговорими на лп
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:25
aj sega
objasni

kako go vide
kako go oseti
ili kako logicki si go objasni

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:31
pisi tuka rome
da mozat site da procitat
tvoe iskustvo so Gospod

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:50
ok еве вака ако не беше за Христос како прво немав надеж во животот како друго мажотми ќе беше взатвор целл живот оти сакаше многу штета да направи.но за осекањњ оххх во душата моја кога зборувам за Христос имам пеперутки и је многу убаво осекање и љубовта на Бог неможи со ништо да се мери.јас сум чедо на огромен татко кој ми може нешто?никој отимојот татко може се да направи дури и мојте душмани да ги снема ни ѓаволот не ми може ништо оти тој је понизок и од мене
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:56
ubavo e toa
i verba
i ljubov
i peperutkite
se sl*gam
nemora da ima logika
ako gi ima trite pogore nabroeni

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.