IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Мерак
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мерак

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 48>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 13:33
tu tu:) insent stapcinja nahsampa zemi si:)
freeganez:)
merakliski nema sto uste nekoe mirizlivo esencialno maslo za otpustanje i joice merak do koska nema pogolem:)
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:07
merak mi e da se izlezavam bescelno i da praime bescelni muabeti... ili pa i ne mora da praime muabeti with that special person
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:11
merak mi e na gosti LUT ajvar da jadam...LOL
Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:14
merak mi e sto pobrzo da gostevam edna highly motivated person with the red Macedonian gold...in combination with hot Macedonian white or yellow her choice....

imam sliki i CDinja za meze :P
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:16
heheh:) luto maligano e merakot:)eve pocna ligi da mi se lacat :) maslince ova ona:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:17
Originally posted by blue blue напиша:

merak mi e sto pobrzo da gostevam edna highly motivated person with the red Macedonian gold...in combination with hot Macedonian white or yellow her choice....

imam sliki i CDinja za meze :P

Berovsko white of course Wink oooo znacimorame odma da se dogovorime...
te kontaktiram na LP
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:18
:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 15:18
ajde, merak mi e so tebe konecno da se dogovorime :)
cist mi e inboxot I'm waiting, I'm waiting 4 uuuu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 16:15
pojasni so mene ?ili ivana ivana taka :) si stignal :) da se dogovoris e bas merak mi e:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 10:37
Мерак ми е кога е гужва на форумов и сите муабетат
Кон врв
begu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2006
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 10:57
E pa bas mi e merak sto ke bide vikend a potoa i Bajram praznik, bi ve pokanil site na baklava i sok od portokal iako znam deka ovoj merak ke mi ostane samo vo merak
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 14:31
Пита новинар Буша:
-Џорџ, шта је то мерак ?
Овај му одговори:
-Јеси ли ти икад јебо овцу ?
-Не
-Хм. Не знам како онда да ти објсасним
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 15:50

Мерак ми е шо работниов  ден конечно завршува ...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 15:51
Мерак ми е што те гледам...фалеше денес ти тука Big%20smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.