|
Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Автор | |
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe jas mislev deka treba devojkata da ja doneses do svrsen cin, a ne deckoto, ali ova ke probam pa ke ti kazam kako se osekam ;) iako i bez toa si ja vrsat rabotata. Aj aj si znaat devojkite nema sto, rtko nekoja da neznae, ali brzo uci, svaka cast.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ja odnesam u park i ke manijacime po grmuski, a stom nekoja pocne da svrsue ke i se doblizime sto poblisku do taa sto se organizira i istovremeno ke ja buljime kakvi faci prai i ke se kezime, a posle ke begame dodeka drugiot organizator so smknati pantaloni ne brka i pcue, a nie ke mu se plezime. Otkako ke izbegame u prvo kose ke i go bapnam onaka uste zadisana i odma pocnuem brzo za da ne moze vozduh da zeme i dodeka so pantomima mi kazue nesto nakaj grloto, odma se pre*acueme na oralno dodeka ne se nadue kako zaba i posle dole se pre*acueme uste pobrzo, pobrzo, pobrzo se dur ne svrsi i ako prezivee ima dolgo da i ostane u sekavanje bas taa nok
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naucna fantastika ili horor raskazuvas
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega pa i ti kako?Pa se znae kako, priroda si e priroda: |
|
Make love and respect your profession
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa eve i od mene nesto
devojkata opustena i spremna treba da bide toa se znae ne im prdnuva na niv na pamet stalno za sex kako na nas mazite podgotveni sekoja sekunda
taka da obleci ja sexi da se custvuva isto taka nekoe tangice stiklice
vise sme vo pred igra
mala masaza bez dopir samo so oko
:)
ako me svativte ne izbrzuvajte mazi ne bidete glubi zasto zenite se ludi:)
potoa se razbira malce raka skrec jazuce nekoi kratki dopiri
ostanatoto samo si doaga ne breftajte koncentracija ve molam ista poza ne zadrzuvajte povise od 10 min
za da izdrzite povise
pred ograzam koga ce osetite deka devojkata e pred cin
opustete ja neka e potprena ubavo da moze da se opusti mene naj ubavo mi e legnata ama skroz na stomak samo gz.t malce ispaknat moze pernice da i stavite od odozdola sto e najvazno ako svrzi ostavete ja malce neka odmori barem 20 30 sekundi mnogu e razdrazdena togas ne e ubo da ja zakacas
ps.nikad da ne vi e na prvo mesto vie da svrsite da si ja zavrsite rabotata
ma sto lafam jas sex instruktor da ne sum vi:)
|
|
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahha samo zaboravi da ni kazes uste nesto....KOGA PRVPAT DEVOJKATA ke GI OBRNE OCITE OD JAKIOT ORGAZAM(KAKO NEKOJ SEXY DUH) i koga se strupoli nezno na zemja ... JAS MISLEV GOTOVA E,SKINA KONCI,HAHAHAHAHA, ...a ona bese naj-cool od site devojki na zemjinava TOPKA tie momenti duri pokasno sfativ jas kutriot HAHAHAHA |
|
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЖИГОЛО....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako
devojkite si imat svoj sistem a ako uletas vo taa sema orgaznot e tuka mislis deka si bil zasluzen za toa jok samo si bil vistinski vo nivniot sistem |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborot poteknuva koga nekoj na nekoja orospija ja zgaznal za noga i ona mnogu vikala. Znaci :- or.gazam
|
|
Snajper
Нов член Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе клекнеш на колена пред нејзе...ќе и ја кренеш сукњата и ќе и ги соблечеш гаќичките. Ќе ја зариеш главата кај нејзе меѓу нозе. Ќе ја излижеш така страсно и сласно како последно на светов да ти е.....
За неколку минути ќе бидеш награден со цврст стисок на нејзините раце на твојата глава и стегање на нејзините бедра на твоите образи и ќе ја осетиш како се тресе во колениците од убавината што си и ја пружил |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo so lizenje niso ne biva......
|
|
Snajper
Нов член Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ти гарантирам дека бива.........ВЕРУВАЈ....ИСПРОБАНО Е НЕ ЕДНАШ...
Важно е да се внесеш........ако не те пали и тебе ептен многу тоа...тогаш ништо....... А тоа што ќе ти го пружи она после....е тоа си е приказна за себе... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne biva samo od lizenje treba i malce da smukas,grickas,duvas itn. pa da vides togas.........
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |