|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na sto da navalime???
Nemoj samo nas da ne navalat vie opasni ste zatoa
sus bus,levo desno,gore dole,ili navamu natamu... kako i da e segde ali dosadno nikako taka mi se cini rabotava
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cuti tamo bre....
ja tuj ve falu, a on....
lele kolko ste losi
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сеа не сте и тооолку лоши зависи на како ќе ве фатиме
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj za novu godinu negde po ku...
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пројде нову годину.... Треба да се видимо али ја мислу у Ск е полесно...
а инаце ја не ја свакам темав уствари ок е али несваќам засто не се коментариве у врска со истата??
А бш сакам да знам какве су кумановци Изменето од SeXY - 19.Јануари.2007 во 21:52 |
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa srce mozda zasto samo nekolko duse pravimo muabet na ovuj temu.. a stvarno sa temperamentni... dojdi, vidi i oseti... mislu deka vec si osetila deka sa mnogo napadni i zivi, neli???? pozdrav do svi |
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се они нападни него јас ги напаѓам иии...
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
takva li e rabota
pa kazi ti....
da ne dojde do zabunu, neli???
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги напаѓаммммммммм јас ама па и после што иммм праваамммм
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo za tebe
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Храбра сум јас затој
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
takoj i treba, srcka...
zasto samo muski da sa hrabri i temperamentni
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сте де никој не вика не али и јас сум ама штета што не сум од куманово а??
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da si, ke imase poseban smek
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |