![]() |
|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 29> |
Автор | |
FERARI ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo covek bez emocii bi mozel da go podnese toa,i da projde nekazneto .Ne mislam "sekogas" na fizicka ili telesna kazna.
AMA POMISLUVAM:)))))))) |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ma4kica - 04.Јануари.2009 во 13:08 |
|
![]() |
|
FERARI ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Ova e situacija sto se razgleduva od poveke aspekti(posle incidentot razbira se)
1.Ako vrskata e kratka mozebi nemalo dovolno vreme za zapoznavanje,za da mozes da gi razberes i svatis potrebite,zelbite,fantaziite......itn na pertnerot/kata pa mozebi i tuka nekade ke ja najdes/baras pricinata.(jas licno nikogas ne bi ja nasol!!!!!!!!!!) 2.No ako vrskata e poprilicno dolga 6-7 meseci i poveke toa e veke filozofsko prasanje so so elementi na krivicne prijava za obid za ubistvo,ubistvo vo obid,remetenje javen red i mir,nanesuvanje teski telesni povredi itn.3.Od maska gledna tocka svojata erektilna disfunkcija bi ja lecel proporcijonajno so modricite/skrsenicite vo obidite seksualno da ja zadovolis partnerkata?!?!?!?!?!?!?!?!?! 4.od zenska strana samo eden gospod znae sto li mislela koga mu se trtela na noviot(ovoj pak ke zaglavi na rabota,garant nema da primeti,pa sto mozda i on nesto cepka na strana,aj be ke go izlazam kako prosliot pat...........) 5.Ali ako mi se desi na mene-FERARI(ne mi se veruva ,ama nikad ne reci nikad?!?!)garant ke cuete na site udarni vasti denta 6.Stvarno mnogu zaebana rabota |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke se praam naudren i neka se muci dodeka spie so mene, a misli na nego
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....da ti kazam.........pravo.....ima tuka nesto vistinito...............i se slozuvam so tebe.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Neznam sto bi ako ja fatam,
ama znam sto ako me fatat ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
прво ќе го фатам типот и ќе го искршам од ќотек,после на неа ќе и удрам неколку воспитни(не тепам жени иначе,ама моментот ќе ме понесе кон тоа) и ќе и речам чао и среќен живот.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Веројатно ќе збеснам тотално, прво неа ќе ја грабнам за коса и ќе ја оскубам убаво да не и остане влакно а посе и фамозниот господин неверник едно 2,3 клоци ќе си добие од напред така да го боли. Хмммм, секако добивам идеи што поголем зулум да им направам за да им биде срам да излезат надвор и на работа да одат такви, помодрени.
А можеби и ништо не би направила, би ја напуштила куќата а може и една тужба да пишам....хмммм Абе недај боже нешто такво да се случи, незнам што би направила ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
A sto treba da mu napravam koga toj veke napravil?????
Nisto...Samo ke mu dadam na znaenje deka sum tuka,deka go gledam,za da si znae zosto si zaminuvam od nego. |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
nishto nema da mu napravam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
.......ќе си отидам........ |
|
![]() |
|
KungFuPanda ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Ke mu dadam raka na tipot so ja roka zenskami posto zenska se drzi so k*r a ne so tepanje taka da ja ako ne sum bil sposoben moja greska e.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
"Kasno Marko stize na Kosovo" .... se vika milo ......
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |