|
DEJA VU |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро! Ај да го решиме веќе еднаш проблемот со Déjà-vu-то! Значи, објаснувањето е тоа што у ствари сé се случува симултано! Нема време кое "тече" како што ние си мислиме! Ајнштајн ни го кажа тоа уште далечната 1905, само ние или сме заборавиле или не го сваќаме сериозно! (мора да сме многу глупи ) Па, не постои нешто како минато, сегашност и иднина!! Сé е сега и сé се случува истовремено! Како може Déjà-vu-то да биде повторување или сеќавање на нешто што постои сега и вечно и воопшто не постои во исто време!!!! А???????????? СЕКОГАШ ЗАПАМТЕТЕ - НЕМА ВРЕМЕ КАКВО ШТО НИЕ ГО "ЗНАЕМЕ" !!! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:29 |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJ DOKAZI DALI IMA ILI NEMA???
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stom ti se slucile veruvaj a deka nemozis da gi smenis-vistina e |
||
let the force be with you
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Останува само фактот дека сме доживеале.....за се друго се става ?(прашалник)....дефиниција НЕМА...... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувам во Déjà-vu (иако не знам што е) , не верувам дека може нешто да сменам, поточно знам дека не сум способна за тоа. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па како што кажав, доказот е Теоријата на релативитетот! Многу пати е потврдено дека е точна, со најразлични експерименти! "Интересно е кај луѓето што доказите се насекаде околу нив, а тие тоа не го забележуваат!" - Џеремаја Остикер Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:29 |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум доживеала Déjà-vu многу пати и кога ќе ми помине кратко време сум изгубена, се прашувам од кај сега ова. Навистина е чудна појава, според мене.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak,jas veruvam vo toa i kako sto kaza monuska mn se kratki...
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех колку сакам да ми се деси Deja-vu кога пишувам спортска
|
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи ми ако некогаш ти се деси тоа - да го препишам ливчето! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:30 |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема проблем James.....само нека се случи тоа.....после лесно е нели?
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здравко, еве ти ја темата која ја отвори. Продолжи да коментираш тука! Поздрав |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednas nedelno mi se desava DEJA VU
se budam mokar, nemojte pogresno da se razbereme, ne e od pot, i vrlo mnogu mi e ovaka ubavo koa dozivuem DEJA VU... |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa togas kako ke ja objasnime taa pojava....da gi vidime ili po4uvstvuvame nekoi raboti prethodno |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |