|
Kое животно најмногу го мразите? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |
@lina@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не мразам нути едно животно но затоа ми одат на нерви највеќе бубашвабите змиите и крокодилите!
|
|
Nina 4-oddelenie solidna u4eni4ka!Srekna i samo srekna! .I se razbira mnogu ozbilna!Napishana od Nina.Well Done!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok blueplayer a mene na plaza pa me shtipna bumbam dobroi shto za sreka osilo nemav
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo nina ne e blueplayer tuku blueprayer..... a jas sum hronicno alergicna na osi i pceli pa celo leto se setam so igla spric i ampula u tasna za nedaj boze ako me kasne....
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gorzno e toa
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e toa, moras stalno da se bockas...duri i preventivno... I jas bev, duri i vo bolnica zavrsiv, no ne mozev da se pomiram i namerno ja podmetnuvav rakata, normalno so spremna zastita...no imunitetot prestana burno da reagira i sega trpam do tri-cetri naednas. P.S. ova nikako ne ti go preporacuvam, ova e samo moe iskustvo i rizik Изменето од zbunet - 11.Септември.2007 во 10:15 |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet rekov imav gollema sreka shto osiloto ne mi ostana vo stomakno se llutam shto me shtipna glupavoto bumbar4ishte
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne te razbrav sto trpis p 3-4 naednas????
jas kako dete sum otekla za 2 min. cela okolu vrat i ke sum se ugusela...hronik sum.. aj objasni mi ubavo te molam.
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA ZBUNET E.
Изменето од Biserna_Devojka - 15.Јуни.2008 во 15:04 |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja niedna zivotinja ne mrazam kako skorpijata
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u skorpiite i jas posebno gi mrzam bjak oni se najloshi insekti shtro pushtaat otrov
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глушец
не само што го мразам, туку и малер ме фаќа кога видам глушец |
|
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrazam, mrazam....zmii, gusteri, skorpii, ''HIENI'' i kucki
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
желки,никад не би чувала
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |