IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Животински и растителен свет
  Активни теми Активни теми RSS - Kое животно најмногу го мразите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kое животно најмногу го мразите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
Автор
Порака
@lina@ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај @lina@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 11:08
Јас не мразам нути едно животно но затоа ми одат на нерви највеќе бубашвабите змиите и крокодилите!лутина
Nina 4-oddelenie solidna u4eni4ka!Srekna i samo srekna! .I se razbira mnogu ozbilna!Napishana od Nina.Well Done!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 11:21
Originally posted by @lina@ @lina@ напиша:

Јас не мразам нути едно животно но затоа ми одат на нерви највеќе бубашвабите змиите и крокодилите!лутина
se soglasuvam so tebe. jas koga ke vidam insekt se me cesa.....лутина
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 09:28
ok  blueplayer a mene na plaza pa me shtipna bumbam dobroi shto za sreka osilo nemavлутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 09:33
prvo nina ne e blueplayer tuku blueprayer.....голема%20насмевка a jas sum hronicno alergicna na osi i pceli pa celo leto se setam so igla spric i ampula u tasna za nedaj boze ako me kasne....лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 10:00
gorzno e toaлутинатагалутиналутиналутина
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 10:11
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

prvo nina ne e blueplayer tuku blueprayer.....голема%20насмевка a jas sum hronicno alergicna na osi i pceli pa celo leto se setam so igla spric i ampula u tasna za nedaj boze ako me kasne....лутина

Toa e toa, moras stalno da se bockas...duri i preventivno...
I jas bev, duri i vo bolnica zavrsiv, no ne mozev da se pomiram i namerno ja podmetnuvav rakata, normalno so spremna zastita...no imunitetot prestana burno da reagira i sega trpam do tri-cetri naednas.
P.S. ova nikako ne ti go preporacuvam, ova e samo moe iskustvo i rizik

Изменето од zbunet - 11.Септември.2007 во 10:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 10:15
zbunet rekov imav gollema sreka shto osiloto ne mi ostana vo stomakзадоволствоno se llutam shto me shtipna glupavoto bumbar4ishteлутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 10:16
ne te razbrav sto trpis p 3-4 naednas????
jas kako dete sum otekla za 2 min. cela okolu vrat i ke sum se ugusela...hronik sum.. aj objasni mi ubavo te molam.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 10:22
ZA ZBUNET E.

Изменето од Biserna_Devojka - 15.Јуни.2008 во 15:04
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 21:27
ja niedna zivotinja ne mrazam kako skorpijataтага
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 23:26
u skorpiite i jas posebno gi mrzam bjak oni se najloshi insekti shtro pushtaat otrov
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 18:17
глушец

не само што го мразам, туку и малер ме фаќа кога видам глушец изнервираност
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 18:18
mrazam, mrazam....zmii, gusteri, skorpii, ''HIENI'' i kuckiголема%20насмевка
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 18:38
желки,никад не би чувала
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.