IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Личност од медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Личност од медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 22>
Автор
Порака
dusko26sk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dusko26sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 03:58
Jay Leno i Konan se zakon
Кон врв
Stupor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2006
Локација: Madagascar
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stupor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 16:39
NE znam dali vi teknuva na MaJa Sinandinovska alijas " In vitro" e taa ne da bese smesna... kao ke si vikne nekoi poznanicki, ala Rosana, ili Adrijana Alacki, ili pojma nemam kako se vikase uste edna ex-pejacka sega biznismenka i kao si pravat nekoi bos muabeti, vo stilot "dali slavata go menuva cocekot" i natürlich Rosana kako "slavna licnost" so saat kenja sto i kako... mislam KRAJ!!!!
A da, hm, kao vo edna emisija ( Maja btw, redovno si se druzese so Rosana na tv) kao rosana mu go soopsti na gledalisteto najdobriot sovet sto i go dala majka i  a toj glasi: " Cuvaj si go sine Trupceta" i taka... Rosana ( thanks mom!) si go cuva Trupce....
Znaci suma summarum, Maja spored mene e tipicen primer na dumb blond!

Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:21
sve se ebi vetar go poshtovam samo Kiril Pop Hristov -KiliLOLLOLLOL
Кон врв
Vlade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Јуни.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2006 во 10:53
Zevzek - Goran Velickovski. Negovata emisija e edinstvenata koja ne e zdodevno deja vu.
Кон врв
marinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Локација: Jamaica
Поени: 432
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 20:25
trendo,marce,kili,pece...
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 21:25
toni mihajovski igor gambazov
hm
bivso beloto cigance
ima ima ne e loso
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 19:36
ne znam koj ja vrsi svojata rabota najdobro, ama znam koj ja vrsi najloso Bojan 13DeadDead
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 19:50
LOLLOLLOL У право си ЕмушLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 20:11
treba povtorno da se otvori temata bojan 13, za malku da go isplukame so navredi i nasi mislenja
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
zrkac Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zrkac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 02:52
Убедливо нај лоша личност е Бојанче.Не знам која будала го пушти во А1
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2006 во 23:09
Originally posted by zrkac zrkac напиша:

Убедливо нај лоша личност е Бојанче.Не знам која будала го пушти во А1
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
ZIKS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2007
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZIKS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 11:38
се сложувам со тие кои го критикуваат Бојан 13, единствено тој НАЈМНОГУ ме нервира кога ќе го видам во петок навечер. АМАН ! ! ! !
Battle Control - Terminated
Кон врв
mikis Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 18.Февруари.2007
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 00:01
Abre so !! ??? @!# 

Mislam deka kako Kocoski Igor nema glas ... imase i stas kolku sto znam.
Na vremeto go vikaa Sova ili naski BUV, aaaa da da ve potsetam na Radio 2 ima nekoi Jingles i niz Makedonija reklamicki .... Pa taka pozdrav
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2007 во 02:15
бојан е наказа
од мажи најдобар мене ми е оној спикерот валентин николовски
според гласовни можности
а за презентерка на вести татијана груевска е најдобра и фаца и глас
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.