|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Автор | |
dusko26sk
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jay Leno i Konan se zakon
|
|
Stupor
Нов член Регистриран: 04.Јули.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE znam dali vi teknuva na MaJa Sinandinovska alijas " In vitro" e taa ne da bese smesna... kao ke si vikne nekoi poznanicki, ala Rosana, ili Adrijana Alacki, ili pojma nemam kako se vikase uste edna ex-pejacka sega biznismenka i kao si pravat nekoi bos muabeti, vo stilot "dali slavata go menuva cocekot" i natürlich Rosana kako "slavna licnost" so saat kenja sto i kako... mislam KRAJ!!!!
A da, hm, kao vo edna emisija ( Maja btw, redovno si se druzese so Rosana na tv) kao rosana mu go soopsti na gledalisteto najdobriot sovet sto i go dala majka i a toj glasi: " Cuvaj si go sine Trupceta" i taka... Rosana ( thanks mom!) si go cuva Trupce....
Znaci suma summarum, Maja spored mene e tipicen primer na dumb blond!
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve se ebi vetar go poshtovam samo Kiril Pop Hristov -Kili
|
|
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zevzek - Goran Velickovski. Negovata emisija e edinstvenata koja ne e zdodevno deja vu.
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trendo,marce,kili,pece...
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toni mihajovski igor gambazov
hm
bivso beloto cigance
ima ima ne e loso
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam koj ja vrsi svojata rabota najdobro, ama znam koj ja vrsi najloso Bojan 13
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У право си Емуш
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba povtorno da se otvori temata bojan 13, za malku da go isplukame so navredi i nasi mislenja
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убедливо нај лоша личност е Бојанче.Не знам која будала го пушти во А1
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
ZIKS
Група Регистриран: 01.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се сложувам со тие кои го критикуваат Бојан 13, единствено тој НАЈМНОГУ ме нервира кога ќе го видам во петок навечер. АМАН ! ! ! !
|
|
Battle Control - Terminated
|
|
mikis
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abre so !! ??? @!#
Mislam deka kako Kocoski Igor nema glas ... imase i stas kolku sto znam. Na vremeto go vikaa Sova ili naski BUV, aaaa da da ve potsetam na Radio 2 ima nekoi Jingles i niz Makedonija reklamicki .... Pa taka pozdrav |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бојан е наказа
од мажи најдобар мене ми е оној спикерот валентин николовски според гласовни можности а за презентерка на вести татијана груевска е најдобра и фаца и глас |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |