|
Каков секс сакате |
Внеси реплика | страница <1 7891011 34> |
Автор | |||||||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ја сум тука де.... нека поскаат
|
|||||||
|
|||||||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
E gledas so ti e drugarce,kolku se zrtvuva za tebe |
|||||||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||||||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
слабо се пријавуваат нешто.... шо за мене ништо ќе нема.. еххх
|
|||||||
|
|||||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Normalno!!! Brmm za ova imas castenka od mene!!! A ako ja naredime rabotava do kraj eheheheeeeee!!! I za kum ke te zemam!!! Se zezam!!! Eleni nothing personal, i no hard feelings!!! |
|||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||||||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Абе немаш гајле.. Елени е друштвена личност.... ме сака за кум.. Елени.. ?
|
|||||||
|
|||||||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Of course not.PA zadovolstvoto ke bide moe( a ako si dobar moze i tvoe) |
|||||||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Paaaaa normalno deka ke bide vzaemno, ne sum jas tolku skrzav!!! Ke dadam se od sebe da ti bide super!!! |
|||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||||||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Pocnuvajki od? |
|||||||
|
|||||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Hmmmmmmmmmm!!!! Ok ok !!! Aj da vidime od sto sakas ti?!?!?! |
|||||||
|
|||||||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Абе ај не зезај NRGMKD ... кажи и на девојката.. или што е ...го изгуби филингот од синоќа..ајде ајде, не се срами - и биди искрен
|
|||||||
|
|||||||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
PA ti si najdobarJa mislev pocnuvajki od koga,a drugoto ....znaes ti.. |
|||||||
|
|||||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Sorry mala nervoza na rabota na rabota me izmesti od kolosek!!!! Ke se vrati majstroceto vo mojot mozok za 2-3 minuti!!! SAMO COOL I RELAX!!! |
|||||||
|
|||||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ama ic ne te razbrav, ali ne e bitno, bitno e deka se broi sitno, i deka vreuvam deka ke imame dolga predigra so ekstra pominato vreme zaedno vo lift!!! Aj sea brmm ti malku bidi Atanas Kostovski!!! |
|||||||
|
|||||||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ајде... и еве го NRGMKD во НАПАДДД... Елени се брани.. слабо се брани... NRGMKD и влегува во гардот... Елени е на голот... NRGMKD шутира помеѓу нозе... Елениии пазиии .. Елени ги раширува нозете... ии ии и и ГОЛЛЛ ГООЛЛЛЛ NRGMKD постигнува ГОЛЛЛ ... Елени лежи и размислува што направи... ама касно е..
|
|||||||
|
|||||||
Внеси реплика | страница <1 7891011 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |