IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку долго терате секс партија?????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку долго терате секс партија?????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 17:10
pa rece lazite...kako taka...ne te napagam ni jas...davam predlog argument kako da ja pobieme tvojot stav ako si sto posto siguren ...

ne e ubavo na drugi da se kaze deka lazat a nemas kontraargumenti Wink

PS nisto licno
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
QT_boy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QT_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 17:14
ок , некои наи4есто лажат , секоjа 4ест на исклу4оците :)

( девоиката не jа даBам! )

инаку мене ли4но наимногу ми траел два неполни 4аса ( 3 сфрсванйа )
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 17:16
edno svsavanje od 40min do 2 saati poslem toa sam ako treba ce si ja zavrsam rabotata:)
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 18:27
procitajte ja knigata od Kueljo za toa kolku trae sexot....Wink
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 18:51
E CECKA ... AMA NI KAZA ... KOJ KE CITA ... PRERASKAZI NI ...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 20:12
DALI SE SMETA I PREDIGRATA VO SEX ???
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 07:24
Originally posted by cecka cecka напиша:

procitajte ja knigata od Kueljo za toa kolku trae sexot....Wink

11 минути? LOLLOLLOL 
Сеа не Куељо као му траел сексот толку има луѓе на кои многу повеќи им трае.LOLWinkLOLLOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 11:45
Зависи од денот ...

Ми се десило и 5 ч да  сум со дечкото у кревет ( вчера за Валентајн)EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedBig%20smile

Изменето од SeXY - 15.Февруари.2007 во 11:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 12:24
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Зависи од денот ...

Ми се десило и 5 ч да  сум со дечкото у кревет ( вчера за Валентајн)EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedBig%20smile

Ете гледате?Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 12:26
 LOL  LOL  LOL  LOL i da zemat za primer LOL  LOL  LOL 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 12:33
Да, јас кога кажувам дека со една шо идев у кревет сум поминал скоро 6 часа не ми веруваат.  Ама ги разбирам луѓето за некого тоа е невозможно.LOL 
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 12:36

Moze i te kakoTongue

Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 13:31
Originally posted by perinosi perinosi напиша:

не ми веруваат

i mene....koa im kazuvam deka 3 dena lom ja praev.....Big%20smileLOLLOLEvil%20Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 14:25
Originally posted by GUOL GUOL напиша:

Originally posted by perinosi perinosi напиша:

не ми веруваат

i mene....koa im kazuvam deka 3 dena lom ja praev.....Big%20smileLOLLOLEvil%20Smile
Да, ама моево беше без пауза.LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,148 секунди.