![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 23> |
Автор | ||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa rece lazite...kako taka...ne te napagam ni jas...davam predlog argument kako da ja pobieme tvojot stav ako si sto posto siguren ...
ne e ubavo na drugi da se kaze deka lazat a nemas kontraargumenti ![]() PS nisto licno |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
QT_boy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
ок , некои наи4есто лажат , секоjа 4ест на исклу4оците :)
( девоиката не jа даBам! )
инаку мене ли4но наимногу ми траел два неполни 4аса ( 3 сфрсванйа )
|
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
edno svsavanje od 40min do 2 saati poslem toa sam ako treba ce si ja zavrsam rabotata:)
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
procitajte ja knigata od Kueljo za toa kolku trae sexot....
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
E CECKA ... AMA NI KAZA ... KOJ KE CITA ... PRERASKAZI NI ...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
DALI SE SMETA I PREDIGRATA VO SEX ???
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
11 минути?
![]() ![]() ![]() Сеа не Куељо као му траел сексот толку има луѓе на кои многу повеќи им трае.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Зависи од денот ...
Ми се десило и 5 ч да сум со дечкото у кревет ( вчера за Валентајн) ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 15.Февруари.2007 во 11:46 |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Ете гледате?
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Да, јас кога кажувам дека со една шо идев у кревет сум поминал скоро 6 часа не ми веруваат. Ама ги разбирам луѓето за некого тоа е невозможно.
![]() |
||
![]() |
||
|
Moze i te kako |
||
![]() |
||
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
|
i mene....koa im kazuvam deka 3 dena lom ja praev..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Да, ама моево беше без пауза.
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |