|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 55> |
Автор | |
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na windols media playe mi ja snema listata na pesni i menozam da se snajdam!!! |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што го користиш медиа плеерот кога златен винамп е тука
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sh*t e bas btw: napaj si lista i staj ja u favourites |
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeee dodeka da mi kaze nekoj kako ja se utepa mucejki ama go nampraviva fala
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
safe na listata na destop:)
i sredeno amam se buni ako izbrises nekoja traka od listqta kade sto e pravilno
moze da se izgubi bag ima toa wmplayer
win amp zlaten
ozbilno:)
ili virtual dj zemi si
L:)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
њин схит
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море секси, ти не си тачна, ми збориш винамп шит Да не е некој друг подобар од него? Прост за работа, никад нема да ти снема информации како кај медиа плеерот па после тупи си мозокот како да ги вратиш назад. Така да не си у право
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој бе не е тачен
па ја од л искуство си кажуем |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа ајде кажи што толку те изнервирал винамп?? Каде е послаб?
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може е до навика де лелелеле
залуге на кои им се губи плеј листа е глуп медиа плеерот сеа тоа ти е |
|
SIGM
Нов член Регистриран: 03.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
Imam konekcija ADSL. Instaliran softver DU Metar, koj koga simnuvam nekoj program mi dava deka simnuvam primer 200 kB/sec, a na download na DAP kazuva 112 kB/sec. Nesto ne e vo red ili nekoj e prikacen na moja konekcija. Pozdrav |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и тоа понекогаш да не покажува баш точно со се upload + download...
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baram dolgo vreme "microsoft visual basic professional v 6.0" na vtorata stranica najdov microsoft visual basic v 6.0, sto me interesira je ova dali je microsoft visual basic pro ili ne, ako je ne od kade mozam da slezam pro so serial ili nesto taka.
ako mozi ghost da mi objasni uste ednas, procitav na tretata stranica change ip, kako se pravi toa pak.
napraviv download na kaspersky probav da go instaliram na nekolku pati mi kaza ova: restart the computer: go napraviv toa isto i isto, sto sakam da znam care za toa.
koga pravam dvd so nero 7.9 mi gi rasipuva mi kazuva ova: the task could not be completed megu 90-99%, i closing session, sto napraviv je ova, go izvadiv uninstall, kladov podolu version/pogore isto i isto, zosto go pravi toa.
imam real player ne saka da se pravi install, pred da je completed 99% mi kazuva ova: Details: Failed to load filezip://D:\Real Player 10.6 Premium\normal?file=normal.xmb ako nekoj bi mozel da mi objasni gornoto sto go napisav.
|
|
vrtyuwged
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаш објаснување во темата ПОставете или побарајте download софтвер
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |