IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли нешто од кое сте зависни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли нешто од кое сте зависни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 31>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 18:53

stvarnooooLOLLOLLOL

ej dobro e ne sum samo jas so taa pasija znaciLOLLOL
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 19:39
Sve mozam da razberam i krizata na bliskiot istok , i kako se cepi atomot , i kako vremeto ne postoi ama ne mozam da razberam kako temata zavisnost od ... tetoviranje, chokoladi, biskviti se nasla na podforumot filozofija...

Ili ova e nekoja trik tema a ?Wink

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 19:41
LOLLOLLOL

da ama mozda i tuka ima nekoja filozofihja gleas site se zavisni od razlicni stvari pa moza i okolu toa ima nesto za razmisluvanje LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 19:45
Pa ja ko sto gledam skoro nikoj ne razmisluva tuka...samo nabrojuvate od sto ste zavisni...

Cek da razmislam mozda ima nekoja poenta ... mada tesko... aj moze avtorot na temata ke pojasni
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 19:56
epa vo se ima nekakva filozofija!!! SEkoja zavisnot e razlicna i moza postoi objasnuvanje zasto bas od taa rabota moze covek da e zaqvisen!! Tuka postoi diskusija a mozda i filozofiranje!!! Razni zavisnist pozitivni ili sekoj razlicno gi prifaka za nekoj se pozitivni ili ne ete ima mnogu za filozofirane a pa da ne se pocne da se zbori ponataka za pricinitew od taa zavisnost!! No zavisi od zavoisnosta i vo kolkava mera ide istataLOLWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 20:01
Yeahh wright...

aj sea povtori go ova ama ne cirkaj u gorenapisanoto Wink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 20:02
LOLLOLLOL taka jas mislam
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 20:48
Eve ako tolku saka ke filozofirame...
Mojata zavisnost od pirsanje ima dosta dlaboka psiholoska(ili filozofska) pozadina...Znaci uste koga bev mnogu mala majka mi ednas mi rece....BLA,BLA,BLA....jas toa go sfativ kako...BLA,BLA,...i tatko mi ednas...BLA,BLA,BLA...pa mojata ucitelka...BLA,BLA...bivsiot...BLA,BLA,BLA...i poradi site ovie tazni momenti otidov da se pirsam,a posle prviot pirs drugarka mi mi rece....BLA,BLA,BLA...jas taka natazena morav da stavam use eden pirs...i posle toa ne mozev da prestanam.
Dovolno filozofski ili da produzam?LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 22:30
ma nee PIRSIN I TATTOOO SE ZAVISNOST!!! e FILOZOFIJATA E U BOLKATA USTVARI KOLKU I DA BOLI NE E STRASNO-SLATAK BOLKA!!!PA LUGJE DALI E TOA MAZOHIZAM ILI PASIJA ZAVISNOST E U SEKOJ SLUCAJ!!!! E FILOZOFIJA IMA NEOJ GI STAVA OD KEJF NEKOJ OD KRIZ(DEPRESIJA)PA SEKOJA FIZICKA BOLKA E POMALA OD ONAA PSIHCKA,.... ZAVISI OD MOTIVOT!!!! ALI DA ZAVISNOS TE E5 PISROVI I 2 ZASEGA TETOVAZI IMAM!!LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 23:19
Cekaj sea malce ... ja ko sto razbrav si ja leci covekot bolkata poradi nesto sto mu se desilo so uste pogolema bolka i uziva vo toa ...

Hmm mozda ima logika

Ja iskreno ne znam nit sum tetoviran nit sum pirsan... ama da me boli za da prevazidam nesto mi nema nekoja logika... a mozebi  i ima... sto znam aj ke pomislam na temavaWink
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2006 во 01:01

zavisna od:

1.kafe

2.cigari

3.drustvo

4.spageti

5.pica

6.sladoled

spored gorenavedenoto, ite ubavo mozete da vidite zosto sum buceeeeeeeeeeeeeTongueTongueTongueTongueTongue

Read an cry!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2006 во 01:25
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

zavisna od:

1.kafe

2.cigari

3.drustvo

4.spageti

5.pica

6.sladoled

spored gorenavedenoto, ite ubavo mozete da vidite zosto sum buceeeeeeeeeeeeeTongueTongueTongueTongueTongue

buce  ama slatko a??LOLLOLLOL
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2006 во 01:40

da,taka vikaat...

ne si go izmisliv sama toa buce slatko....

ama i ubavo mi e taka

se soocuvam so vistinata...TongueTongueTongue

Read an cry!!!!!
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2006 во 12:26
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

da,taka vikaat...

ne si go izmisliv sama toa buce slatko....

ama i ubavo mi e taka

se soocuvam so vistinata...TongueTongueTongue

ClapClapClapHug

Изменето од kandid - 17.Септември.2006 во 17:42
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.