|
Провокација |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah,....nashla "vozrasnata"mochla ,...da zaebava nekoj,...
a be ,luda "zeno" ili shto si vekje,...izlezi malku na chist vozduh,...da si go provetrish ona malku mozok shto go imash vo glavata,...pa,mozebi i ke ti dojde malku pamet,...barem tolku ,za da ne se zaebavash so bilo koj shto ne saka da te ,...ebava! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kulirtajte vie dvajcata
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako be brat?,....pa,gledash deka sosema se,.....otkachila!
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne taa e connected zanci zakacena
a ti si se fatil ko krap na glista Изменето од anakin - 09.Декември.2007 во 18:36 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat?,...daj,ziti bratot,...vidi poubavo koj na kogo i prvo, ,........se zakachil?!
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WOW,WOW...WOW...ako se zaebavate vie dvajca
togash 1:0 za vas,ako ne,togash davate praktichen primer za provokacija.....i pak 1:0 za vas.Ste ja naucile dobro lekcijata. mislev na brza i connected Изменето од mamma - 09.Декември.2007 во 21:03 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mammo mori?,....zoshto ne odish malku,....ponanazad!
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брза, можам да ти се фатам само за чупалицата која ја користиш при мочање, ама со ракавици |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мама и анакин,
на никого не шкоди малку провокација нели? па дури ни на мене Изменето од connected - 09.Декември.2007 во 21:35 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vazno e shto ne ja utnavte temata-nema da ve brishat
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најсмешно е кога испровицираниот сака да провоцира... ама неуспешно!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdes mecka u pestera kako spie i so stapce ja cepkas po gazot
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
provokasina retko pravam i gi naveduvam na muabet da vidam so kje re4at i poslem izdavam
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozheshe posramotno ova i ne ti e tolko sramotno |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |