![]() |
|
СП 2010 Јужна Африка |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Автор | |||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() и вода да не немате да ви пратиме
![]() |
|||
![]() |
|||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
||
многу јасно сами за себе ако не си гласате,ќе останете на 0
![]() |
|||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
Koj ima poseksi maskota ....aaaaa.....eh more....KIWI boy.... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
Kolku sto ja gledam tvoite svabi imaat 0...kompirce...
a i onie vtorite tvoi italijanite edvaj 2 glasa sobraa....barem za vasite da si glasavte.....mehehe
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
||
ами компир,компир барем ќе го зготвиме...нема да имаат недостаток од храна во никој случај
![]() за кои наши ми зборуваш
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nasi , vasi isto mu dojde...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
||
ме разочара Шпанија
|
|||
![]() |
|||
||
и мене...катастрофа
разочарана сум од ова светско...само да не ме разочара мојата екипа тоа ќе биде крај
|
|||
![]() |
|||
||
мило ми е што загубија французите
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Zasega Argentina pokazuva najveke...
![]() Da gi vidime Germanija, Holandija i Brazil u vtoro kolo... |
|||
![]() |
|||
||
ќе ги видиме,германија игра утре...
колку изненадувања досега,кој знае што ќе биде до крајот...
инаку ти за кој навиваш
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() Na svetskovo - za toj sto kje igra najdobar fudbal, kako sto kazav, zasega Argentina... |
|||
![]() |
|||
||
за Македонија секогаш и во секое време
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Изменето од Marko Polo 1 - 17.Јуни.2010 во 23:32 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |