|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blazesi vi na vas koi mozete da placete
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najtesko e koga imas potreba da zaplaces, ama nemoj zatoa sto togas ke si poveke tazen i ke places sekoj den poveke
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obicno si mislime ... koga ke mi e ubavo ke zapeam !!! isto reagira organizmot... zapej i ke ti bide ubavo !!! organizmot i vo dvata pravci reagira ... no sepak dominira prvoto ... poveke toa se koristi ... po odnos na placenjeto ... veke ako vi se plachi ... pustete bluzz ... pa posle i malku country muzika ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Miyoko
Нов член Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум многу голема плачка и не плачам за секакви глупости и проблеми. Не си го дозволувам тој „луксуз“ да се расплачам пред секој, бидејќи така еднаш се изгорев ... односно, моите солзи беа злоупотребени... После тоа, сосем поинаку гледам на плачењето.
Го сфаќам како издувен вентил. Едноставно речено, тешко ти е и седнуваш и плачеш. Ќе поплачеш малце, ќе се осетиш подобро и спремно за понатаму. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досега не сум плачел, но осеќам тегоби подолго време. Затоа мислам дека е подобро да се исплачеш кога ти е тешко се разбира доколку можеш/ Јас лично не можам. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne placam cesto no nekogas nervozata me kari da zaplacam
|
|
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano bev golema placka ,ne znam da se karam i kako odbrana sekogas mi potekuvaa solzi placev na tazen film na necija nesreka na najmala navreda i moram da priznaam ne se raduvav na toa, ne si ja bendisuvav taa osobina .No koga ke se slucese nesto navistina seriozno jas togas stanuvav mnogu cvrsta i dejstvuvav vednas .Taka da toa mnogu cesto me zbunuvase .Od edna strana custvitelna na najmala neprilika a mnogu cvrsta na golemi problemi. Sega veke nee taka , mnogu poretko placam a i zivotot polesno go prifakam takov kakov sto e ne mi deluvaat veke tugite postapki i mislenja ,znaci treba da se izzivee zivotot . Treba da se pomine placliviot del koj e isto taka mnogu vazen.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se place od nekolku pricini:
pomislata deka nekoj e mozda podobar od vas
deka nesto ne pravite kako sto treba
deka nekoj drug ti go zema toa sto mislis deka ti pripaga...........
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со плачењето се ослободува душата од напор,притисок и горчинна. Но знаеме да заплачеме и кога сме најмногу среќни. Самиот чин е толку впечатлив, што неможе да остане незабележан. За да заплачете активирате исто онолку мускули колку што се активни и при смеењето. Но сепак нели, поубаво е кога се смееме.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум плачка, ама сега кога НАЈМНОГУ ми требаат солзит ги нема. Поминувам низ најтежок период од мојот живот, се соочувам со суровоста од минатото кое лошо се одразило и имам неверојатна потреба да се исплачам, ама не можам
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plachenjeto bilo dobro,...za mienje na ochite!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
TheBlackQueen
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
placam ama nikogash pred drugu(osven kako rezultat na fizicka bolka)..koga sum sama ne se obiduvam da gi zadrzam solzite...
|
|
Before eternity beckons i ll make you mine ....GOODBYE MYSTERY GOODBYE PAIN GOODBYE LOVE WE LL MEET AGAIN
a name u had never heard,that had no meaning at all,a super natural echo in ur dream! |
|
princeza
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele kolku placam :) Posebno na filmovi. . . heheheh
|
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRV PAT SE RASPLAKAV NA 36 GODINI I TRAESE PLACENJETO KAKO VODOPADI , REKI, KROKODILSKI SOLZI , PREKU NOK A PREKU DEN KAKO VO BAZEN TOCNO 6 MESECI.
DA TOLKU TRAESE. MORAM DA KAZAM DEKA IMAV VOSPITNA OBUKA DEKA AKO ME TEPAAT NE SMEAM DA PUSTAM GLAS.JAS TOA BUKVALNO GO SVATIV I ZA NISTO NA SVETOV NE PUSTIV SOLZI, DURI NI NA POGREB NA RODITEL I LUGETO OTVORENO MI ZAMERUVAA DEKA TOA NE E DOBRO ZA MENE. ZOSTO SE RASPLAKAV NE ZNAM EVE DO DEN DENES NE ZNAM ZOSTO POCNAV DA PLACAM SAMO ZNAM DEKA NEMAV MISLI DODEKA TECESE POROJOT TECNOST I ZNAM DEKA ZDRAVJETO MI BESE TEMELNO ZAGROZENO KOGA ZAVRSI OVAA POPLAVA, IMUNITET NEMAV POVEKE. I NE MI BESE POLESNO DURI ME ZBUNUVA KOLKU NE MOZAM DA GO SVATAM OVA PLACENJE DO DEN DENES. |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |