![]() |
|
Плачење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 29> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
placenje ????
sto e toa |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
placenje e za placki.
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ovoj den nekako mi e dosta emotiven...zatoa
![]() ![]() Изменето од sanja-a - 20.Април.2009 во 18:30 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Koga ke mi ja napolnat casata ........
so vino skroz do gore........ epten se nerviram ...... ne mozam da ja dignam kako covek....... i da nazdravam......odma ke mi se izlie.... Upssssssss pa toa bilo isto ..... sekogas cuvstvoto....... koga ke dojde do granicata na trpelivost....... bez razlika pozitivno , negativno cuvstvo...... mora da se izlie so nekolku solzi......... velime zalni ili radosnici....... solzi.... za da moze teloto nase ...... da vospostavi ramnoteza na dadenata situacija.... i da bide spremno........ na relaks ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne lazi karamandi mor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Pa lujge,covecko e da se i place,necovecko e nikogas za nisto nikoj da ne pusti solza.....
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
плацете само вие плачете море и кога ке ви е најтешко треба да се насмевнете live goes on
![]() |
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Кога ми се плаче, плачам (голема плачка сум)
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
placenje da vidam drug da place i jas sum gotova,emotivna navredliva, ako ne se isplacam se mislam deka ke prepuknam hahah,fentil za dusa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
jas ne placam ne sakam placki
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
lelel blue c c c kako mene si bila
![]() dojdi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
и јас сум плачка
![]() ПС преска овде цмиздрев ...на пц ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
placka sum
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |