|
Големиот Брат |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako se seksa sestra mi pred kamera,ke se frlam od 13 kat..nasata Viki za magazin KREMA...
.... jas go razbiram kako ....moze da se seksa so zetot,ama ne pred kamera i site da znaat..!
...i da se frlis ako se sluci toa,nemoj samo da vetuvas...
nie ke cekame....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драгица ја скрши сценографијата!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле дебелааааааааааааааа....да бе вчера се скинав од смеењесигурно и Големиот Брат се скинал од смеење
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и тој требал малце да се замисли на кого му дава таква улога,
па и оваа пустата се осеќала како најубава меѓу сите девојки во куќата.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аоооооо најубава ако броиме од позадиА инаку Г.Б ги избра Рдашин и Драгица оти Радашин и одговара по малце за Ромео ама оваа...А според мене требаше или Мануел и Кики да ги избере или Ѓорѓе и Јована...И Радашин беше добар ама оваа...
Не ја поднесувам едноставно Драгица одвратна ми е само се лигави,страв и било од Карло,имала проблем...ама глупости лигава |
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа сите овие драми она ги прави да придобие гласови затоа што очигледно и фали малку повеќе поддршка а во куќата скоро никој не сакам да и ја пружи. Како да се каже, просто исфрустрирана и искомплексирана жена, трагично.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да да...на пример јас несакам да излезе она од куќата зашто е интересна со тие сцени што ги прави и она е свесна за тоа и...абе луда жена...
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина е луда, сите останати ги нарекува психопати а уствари таа е поголем психопат од нив, и е психички нестабилана..не знам со која цел она се пријавила во ова шоу затоа што вака само може да биде брука за нејзината земја...
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одвратна ми е
А стварно од Јована се откажал татко и? Гледав и нели отиде екипата на големиот брат во куќата на Јована ама мајка и не ги прими туку само на домафон им кажа дека тоа се дезинформации и дека таткото на Јована не се откажал од неа...е сега дали само се бранеше или не кој знае...Јас мислам можно е да се откажал оти и Јована мн се глупира |
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да нејзиниот татко не го поддржувал нејзиното учество во шоуто, и наводно нивните несогласувања почнале уште од кога таа почнала да настапува по ноќни локали во Нови Пазар што претстаувало голем срам за татко и кој имал углед на примерен човек. Па навистина Јована е таков тип на девојка која може постојано да изненади, а мене лично воопшто не ми се допаѓа.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ifan4e_baby
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од ifan4e_baby - 16.Ноември.2009 во 14:20 |
|
elena laser
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno jovana e najotkacena vo souto a bi sakala da pobedi arso zatoa sto stvarno deteto e kul umereno vo se.5 ka za nego
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаа Драгица ми е најодвратна, стално нешто се жали..никад неможат да и погодат...
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |