|
Што сте во подзнак? |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | ||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лав: Драматизирате кога сте несигурни. Немав видено до сега....ама осеќав у мене дека сум роден за глумец |
||
САСТОЛ
Нов член Регистриран: 31.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Горе долу сите од калкулаторите кои во моментот се на македонските интернет страни се погрешни. Ги прават програмери без консултација на астролози и затоа добивате секаде различни податоци. Овој калкулатор неколку пати го проверував и дава најточни резултати. http://www.astromagazin.com.mk/podznak/podznak.php
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo horoskop - lav, podznak - riba
neobichno komlicirana kombinacija - ama jas ne i veruvam na astrolozite...tie li kje mi kazhuvaat kakva sum...
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum obratna varijanta..........ete frendice ......zatoa se razbirame jas i ti
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што значи тоа да си во подзнак ? За прв пат има слушнато за такво нешто . Ете јас сум роден на 12 .02 . 1982 .Зодија Водолија сум и што сум во подзнак
знам дека ми кажуват дека ќе ми оди да сумво пар со девојка од зодија Рак Изменето од емил - 31.Декември.2012 во 16:02 |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti treba tocniot chas koga si roden ..i koe mesto....mislam beshe
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
веднаш ќе прашам мајка ми кога се е мачила со мене и сум и скинал нервите уште во првиот момент на раѓането ми инаку местото го знам |
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete gledash - nasheto prijatelstvo i "gore" e zapishano
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Raine
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rak podznak lav
|
||
Srejkata vo tvojot zivot zavisi od kvalitetot na tvoite misli
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...niti znam niti me zabole shto....ne znam!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
камелеон
Сениор девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сложена мешавина на радост, воодушевување, оптимизам и социјална моќ, пасивност, субјективност, брутални и неуредни воодушевувања, личноста Риби - Овен има многу богата лепеза на психолошки нијанси. Ја изнеандува околината со наизменично фантазирање и молничави акции. Долго може да остане потопен во размислувања, навидум отсутен, а потоа поттикнат од примитивни и моментални импулси, да премине во акција со живост и ефикасност кои никој не ги очекува. Иако понекогаш претерува, воглавно е страсно - романтично , великодушно и несебично битие кое е во состојба да се жртвува за да им помогне на оние кои ги сака, или да остане верно на хуманиот поглед на свет кој го има. BLIZNAK so pod znak OVEN
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мачка |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не си мачка у подзнак риба случајно... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |