![]() |
|
Почина МАЈКЛ ЏЕКСОН |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Автор | ||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
Mnogu go pocituvav kako muzicar
Genijalen vo svojata rabota Liberian Girl moja omilena pesna od nego Negoviot privaten zivot ne mi se svigase |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
Екссопругата на Мајкл Џексон ќе се бори за децата ЛОС АНЏЕЛЕС (Ројтерс) - Поранешната жена на поп-ѕвездата Мајкл Џексон, Деби Роу, фрли темна сенка врз откривањето на плановите за помен-службата за Џексон која треба да се одржи наредната недела, додека почнува да се одмотува правната битка околу старателството врз нивните деца.
Neznam kolku vo seto ova e biznis i dali e voopshto biznis, megutoa gledano od majchinska strana, jas potpolno go razbiram nejziniov poteg.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
znam kje me ispokarate odma ama ednostavno moram da kazam
![]() a be tolku se potresovte so toj sto kje go pogrebaat bez mozok a oko ne vi trepnuva sto sekojdnevno niz svetot umiraat po 26.000 deca od izgladnetost i najobicni zarazi koi mozat da se izlekuvaat so najobicni lekarstva .... a da ne zboruvam za topenjeto na polarnite kapi ili globalnoto zatopluvanje i tako to .... svashta , stvarno svashta ![]() Изменето од miroslav_g8 - 06.Јули.2009 во 15:27 |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Го гледав баш прееска концертот на Мајкл во Бук*решт 1992 год.тоа е нешто што мора секој да го гледа..таков спектакл и тоа во 92 год..сеа такви концерти не се прават!!Да не зборам за тоа колку онесвестувања и кубење на коси имаше..се наежив искрено..и најинтересно е што на торент коа ќе идете и ќе го кликнете името Мајкл Џексон за секое негово парче има по илјадници сидери,сеа одкога го нема,а пред тоа,некои работи беа и заборевени никој не ги симнуваше..тоа е..треба некој да го снема за да почнат луѓето да се интересираат и да го ценат за жал..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
Goran71 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
|
mi trepnuva i toa mnogu. mi trepnuva i za stoticite mravki sto sekojdnevno gi gazam nesakajki. i za po nekoe kuce i macka sto ke gi zveknam so kola isto taka nesakajki i za mnogu drugi raboti mi trepnuva oko ama ne znam sto imaat vrska gladnite vo afrika i globalnoto zatopluvanje so majkl dzekson da ne si go utnal topikot slucajno ili taka mi se cini |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Духот на Мајкл Џексон шета по дома и кога сака гости ја остава вратата отворена,бла,бла.....
Како ли не се богатат луѓево. Свашта http://www.kajgana.com/video/duhot-na-dzeko-pred-kamerite-na-cnn.html |
||
![]() |
||
|
ima i toa kako ... dokolku se obides da e svatis poentata ..... a taa e mnogu ednostavna .... kicheraj ili SNOBIZAM na Makedonski nacin ![]() Изменето од miroslav_g8 - 06.Јули.2009 во 20:43 |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Kolku e ubava komemoracijata za M.Jackson. Ubavo i tazno vo isto vreme.
Bog da go prosti, neka pociva vo mir. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Преубаво организирана комеморација,но уште повеќе жално.
Почивај во мир ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tanjuska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Трогателна и прекрасна комеморација..нека почива во мир..
![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |