|
Кој хороскопски знак е најдобар во сексот? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam so e vo horoskop ama znam deka mi bil najdobar
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и во право сди чедо божје............не е битно што во оро/скоп..........важно е да је бил најдобар...............ама сепак осигурајсе сигурно кје да е водолија.............
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vodolija...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VODOLIJA.......definitivno.
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков секс ви претстои?
Дознајте каков секс ви претстои со вашата партнерка, врз основа на нејзиниот хороскопски знак.
Рак Девица Скорпија Стрелец Жената стрелец е љубител на флертот, сака да доминира, но и да биде доминрана. Ужива во страствен и долготраен секс и обожава да експериментира. Не се задоволува со просечни мажи. Јарец
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku da znaeh kako avtor na TEMATA: ,,SAMO VODOLIJA,, se drugo shto kje ti kazjat e laga. Изменето од orlov - 27.Декември.2009 во 18:31 |
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Кај биковите е добро да ја примените старата народна – љубовта оди низ желудникот. Со тоа, треба да бидете духовити и трпеливи. Ќе ви се исплати, затоа што биковите се страсни и издржливи љубовници, но им недостасува иновативност. Бакнувањето во врат ќе ги излуди, како што би ги излудела црвено платно пред очите....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vodolija
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рак
Раковите не се заинтересирани за секс без обврска, сакаат да глумат и бараат цврст доказ за љубов. Ако сакате да ја одведете во кревет, треба да го дефинирате вашиот однос. Во никој случај нема да се согласи на секс на јавно место. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e marija........... A koj ne veruva neka se oproba............ za da znae sto e . Radimi turbo...... |
|
|
|
bibibi
Нов член Регистриран: 26.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скорпија
Немојте да се обидете да ги контролирате, но и немојте да бидете млитави, затоа што тие сакаат силни луѓе. Сексот со скорпии е интензивно и страсно искуство, многу се издржливи и спремни да исполнуваат секакви фантазии. Гениталиите се секако ерогени зони – без разлика на хороскопскиот знак, но кај скорпиите се многу поосетливи. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj za sebe si e razlicen
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е добро и ми се допаѓа
Стрелец Жената стрелец е љубител на флертот, сака да доминира, но и да биде доминрана. Ужива во страствен и долготраен секс и обожава да експериментира. Не се задоволува со просечни мажи. |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |