|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | ||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene najmnogu vpecatok mi ostavi ovoj avatar , posebno zatoa sto nekoj saka da si ja skrie metlata ... vaka mi izgledas kako vedra, vesela, inteligentna segobijka so dobar vkus za muzika de ....
Kejt-d-grejt
Изменето од Lady Blue - 05.Април.2009 во 00:32 |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IQ,... од аватарот не можам да кажам многу, затоа што има слика од вили вало... потписот исто песна од тој ..... јас арно си го знам девојчето.... фино, малце одлепенко.... дружељубиво
е сега,....ми текна и за ДарлинГ,..... која ја знам од 3то одд (),.... според потписот, аватарот, а богами и според личното искуство,... дарлинг не сака да порасне.... а и кога ќе порасне, ќе си остане дете во душичката и уште скришно ќе гледа цртани |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аууу малата принцезичка која секогаш е насмеана не знам што друго да речам освен што претпоставувам дека и во животот е вака насмеана ко на сликава и толку нежна.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Блу... опасно искрена особа. Во добриот смисол.
Емоционална, отворена во чувствата. Тоа прави да е секогаш еден корак напред пред тие што се или се прават на енигматични. |
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ke ja analiziram blueprayer
Znaci avatarot ne i e bas dobar ama potpisot e dobar zs pisuva napred vardar i toa mi se dopaga. Nikot taka-taka. Изменето од ВАЖНА - 05.Април.2009 во 12:05 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pagane е една од особите кои знаат да ме привлечат со аватарот. На прв поглед и аватарот и никот даваат мистичност...зад која се крие верна и топла другарка. Ја обожавам
|
||
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај јас да анализирам малку
blueprayer......мало мило суштество,со црврст карактер,знае да ги разбрка облаците за секунда.....ведра,отворена ,директна....
а да ....крлеж не и е рамен....знае како да се пикне под кожа
pagane .....мене лично ,многу драга личност......секој нејзин збор со задоволство го читам......таинствена,интелигентна.......со еден збор ...ПРЕКРАСНА
другите следниот пат
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Maca milata moja avatarot i e simpaticen kako sto e i samata osoba.... prekrasno sustestvo pitomo i sosema prirodno vo odnesuvanje...edna od retkite koi na forumot ne glumat.
|
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edna od retkite koi na forumot ne glumat.
Мари колку верно и точно. само да додадам - дама во се и во се се види достоjнство. |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марија 1000
кога ќе го видам аватарот оваа цура ја доживувам како згодна,дотерана,со вртоглаво високи штикли,секогаш во некаква трка и некаква збрка...трча некаде вртеќи ги клучевите од колата на прст од друга страна пак постовите ме освежуваат секогаш Изменето од Andjelina - 05.Април.2009 во 19:38 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
женскава што е над мене ми личи на мештп убаво и пожелно, ама ке видам понатака.
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |