IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 19>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 00:30
Mene najmnogu vpecatok mi ostavi ovoj avatar , posebno zatoa sto nekoj saka da si ja skrie metlataплазењеголема%20насмевка ... vaka mi izgledas kako vedra, vesela, inteligentna segobijka so dobar vkus za muzika de плазењеголема%20насмевка....

Kejt-d-grejt големо%20гушкање

kejt-d-grejt
Модератор
Модератор

CAPA di tutti CAPI
Регистриран: 05.Ноември.2007 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 3794

Изменето од Lady Blue - 05.Април.2009 во 00:32
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 11:50
IQ,... од аватарот не можам да кажам многу, затоа што има слика од вили вало... голема%20насмевка потписот исто песна од тој изненадување..... јас арно си го знам девојчето.... фино, малце одлепенко.... дружељубиво трепкање

е сега,....ми текна и за ДарлинГ,..... која ја знам од 3то одд (скелет),.... според потписот, аватарот, а богами и според личното искуство,... дарлинг не сака да порасне.... голема%20насмевка а и кога ќе порасне, ќе си остане дете во душичката и уште скришно ќе гледа цртани хи,%20хи...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 11:52
Аууу малата принцезичка која секогаш е насмеана голема%20насмевка не знам што друго да речам освен што претпоставувам дека и во животот е вака насмеана ко на сликава и толку нежна.трепкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 12:00
Блу... опасно искрена особа. Во добриот смисол.
Емоционална, отворена во чувствата. Тоа прави да е секогаш еден корак напред пред тие што се или се прават на енигматични.среќа
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 12:02
Jas ke ja analiziram blueprayerголема%20насмевка

Znaci avatarot ne i e bas dobar ama potpisot e dobar zs pisuva napred vardar i toa mi se dopagaголема%20насмевка. Nikot taka-taka.

Изменето од ВАЖНА - 05.Април.2009 во 12:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 12:12
Pagane е една од особите кои знаат да ме привлечат со аватарот. На прв поглед и аватарот и никот даваат мистичност...зад која се крие верна и топла другарка. Ја обожавам големо%20гушкање
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 17:51
големо%20гушкањеај јас да анализирам малкуплазење

blueprayer......мало мило суштество,со црврст карактер,знае да ги разбрка облаците за секунда.....ведра,отворена ,директна....

а да ....крлеж не и е рамен....знае како да се пикне под кожаголемо%20гушкањебакнеж

pagane .....мене лично ,многу драга личност......секој нејзин збор со задоволство го читам......таинствена,интелигентна.......со еден збор ...ПРЕКРАСНАголемо%20гушкањебакнеж

другите следниот патнамигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 17:57
Maca milata moja големо%20гушкање avatarot i e simpaticen kako sto e i samata osoba.... prekrasno sustestvo pitomo i sosema prirodno vo odnesuvanje...edna od retkite koi na forumot ne glumat. големо%20гушкањебакнеж
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 18:00
edna od retkite koi na forumot ne glumat.

Мари
колку верно и точно. само да додадам - дама во се и во се се види достоjнство.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 18:01
големо%20гушкање бакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 18:16
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Maca milata moja големо%20гушкање avatarot i e simpaticen kako sto e i samata osoba.... prekrasno sustestvo pitomo i sosema prirodno vo odnesuvanje...edna od retkite koi na forumot ne glumat. големо%20гушкањебакнеж

големо%20гушкањебакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 18:17
Originally posted by pagane pagane напиша:

edna od retkite koi na forumot ne glumat.

Мари
колку верно и точно. само да додадам - дама во се и во се се види достоjнство.

големо%20гушкањебакнеж
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 19:37
Марија 1000
кога ќе го видам аватарот оваа цура ја доживувам како згодна,дотерана,со вртоглаво високи штикли,секогаш во некаква трка и  некаква збрка...трча некаде вртеќи ги клучевите од колата на прст голема%20насмевка
од друга страна пак постовите ме освежуваат  секогашголемо%20гушкање

Изменето од Andjelina - 05.Април.2009 во 19:38
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 19:54
женскава што е над мене ми личи на мештп убаво и пожелно, ама ке видам понатака.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.