![]() |
|
РОДЕНДЕН - 14.април, English Pub - Скопје |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taa MORA da prisastvuva zosto jas kje se povikam na ramkovniot dogovor i kje e obvinam za negovo nepocituvanje ........... i plus , ako ne sme odele jas i taa , doznav deka i edna mnogu vazna funkcionerka so koja gi izgladila nedorazbiranjata nemala da ide
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 06.Април.2009 во 22:43 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
аууу...што читам овде
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ovoj forum e naj pederski koga se raboti za sobiranki, taka bilo i taka ke ostane.....
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
и што сега важна ви е изговор на сите
![]() таман се израдував дека сега ќе бидеме повеќе од двајца без тројца, и сите испаднавте педери дај не се заебавајте вака блу, немај гајле тоа ти што си организирала, на сите собиранки со тебе убаво сум си поминал ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Добро сега се договори датум и место?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
kako uvek NE!!!!! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Е зошто така?
Еве ја се нафаќам да идам во Скопје иако немам време.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
abe ve zezat za VAZNA zar ne primetuvate. koj saka da dojde ke dojde..koj ne ne
zabegan fala na utehata ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ајде одредете место во Скопје каде ќе биде и готово,кој дошол добре дошол.
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
може ли само да не го употребувате зборот на ,,п,, ??
![]() |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Во еден момент мора да се пресече! Нека биде вака:
- на 14. април - вторник (иако е работен ден) ќе се собереме во Бистро во МНТ во Скопје (English Pub) во 20:00 часот (се собираме порано, зашто утредента е работен ден - за да имаме повеќе време за дружење). Нека биде собиранката во работен ден, затоа што, како што беше кажано, Бистро-то е (полу)празно и така ќе можеме да се ВИДИМЕ и да се ЗАПОЗНАЕМЕ и да се ИЗМУАБЕТИМЕ без да ни ги (пре)полни гласната музика ушите.
Кој сака - добредошол!
За оние кои нема да можат да дојдат тогаш, ќе договориме друг термин... во темата: “Сте ли за да се најдеме сите од форум?“
Предлагам тоа да остане така.
До роденденот имаме уште една недела!
Мразам кога морам да ги “стегнам“ работите, ама кога се мора, ништо не е тешко...
Ајде сега да се преброиме...
Јас се пријавувам дури и да бидеме барем двајца. Зчачи во моментов има еден пријавен. Кои се другите?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Јас планирам да дојдам,но се уште не е 100% сигурно,деновиве ќе знам сигурно.
Не ми се иде сам тоа е проблемот,ако успеам да ја наговорам една членка сограѓанка моја идеме двајцата дефинитивно
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Е па, редно беше некој сериозно да тропне на форумскава страница (
![]() ![]() Туку, како тоа викаш дека има само еден пријавен кога ми вети дека ќе одиш ако одам јас? Е, сега, пошто одиш ти, по автоматизам у комплет со тебе долазим и ја,така да двајца се веќе сигурни... ![]() Хм, вчера реков дека без зенмастер и јас не одам... Чарето го барам у една екстра понуда од моја страна кон него што ако ја одбие- не го примам у пушална веќе...ЗЕН;добијаш кафе и чаша вода од мене ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
значи за сега вкупно двајца сигурни и двајца потенцијални....
Се разбира дека можете да викнете и другар(к)и колку што сакате
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |