![]() |
|
Дали го заслужуваме тоа што ни се случува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Еве го моето образложение,тие се први виновници бидејќи знаат дека неможат да прехранат ни едно,камоли десет....епа..... Изменето од Соловиев - 24.Јули.2009 во 03:49 |
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mislam deka roditelite na na ovie i na onie cigancinja koi prosat na semafori treba da se kastriraat, da se pravi sapun od niv ili hrana za svinjite koja prethodno ke se ispita za da ne se zatrujat.
Изменето од zbunet - 24.Јули.2009 во 10:07 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
[QUOTE=zbunet]
Mislam deka roditelite na na ovie i na onie cigancinja koi prosat na semafori treba da se kastriraat, da se pravi sapun od niv ili hrana za svinjite koja prethodno ke se ispita za da ne se zatrujat.
[/QUOT
Kolku i da se revoltirame od ovaa rabota isto ni se faka,ke trebaat uste mnogu godini dodeka tie pocnat da se civiliziraat i da im prerabori roditelskiot instinkt,,zalno no toa e ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ma satarot samo, koj ke ceka na svest
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Да!
Мислам дека се се враќа . |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Ja nikagas ne sum kriv
![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
i te kako,
nema beganje. mozes li da sprecis utre sonceto da ne izgree? |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се што се случува со нас, во голема степен е реакциjа на наша провокациjа.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
моментално...нечие однесување...мој бес...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Дали го заслужуваме тоа што ни се случува?
Na eden nachin - da. Znam deka ima dosta lugje koi nema da se slozhat so toa, no zhivotot pokazhal deka lugjeto svesno ili nesvesno atraktiraat da im se sluchuva onoa sto im se sluchuva. Nivnite razmisluvanja koi potoa rezultiraat so intencija i podocna so akcija, se prichina sto doveduvaat do posledicata koja ja dozhivuvaat. Primerot so malite deca ne e validen bidejki nivnoto vlijanie e minimalno ili nepostoechko vo respekt na onoa od nivnite roditeli. Kako mozhete da ochekuvate decata da imaat porazlichna "sudbina" od onaa na nivnite roditelite koga se zavisni od sekoj aspekt od niv? Kolku sto se odi povisoko po piramidata na opshtestvenoto ureduvanje, posledicite od akciite na poedincite stanuvaat se poshiroki po celoto opshtestvo. Onie na roditelite gi opfakjaat i nivnite deca, na gradonachalnicite site lugje od negovoto mesto, na pretsedatelite celiot narod vo negovata drzhava. Ne za badijala se veli deka "sekoj narod ja zasluzhuva svojata vlada". So toa se misli deka sekoj narod zasluzhuva sto mu se sluchuva bidejki samiot aktivno ja kreira taa svoja sostojba. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Daaa.
Si ja zasluzhuvam srekjata vo momentot. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Денес среќа ќе имам до 14. 00, а потоа ми следува тоа што го заслужувам според нечија проценка во чија компетентност длабоко се сомневам, ма какви сомневам, сигурен сум
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |