|
Гигантски знамиња за подигање на национална свест |
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvale ili ne , ama ,..mene ( kako i na mnogu drugi !)mi ja podignaa svesta do..............................................dnoto !
pa, ...smrdlivi idiot be,...kaj ste videle tolkavi "banderi" na sekoja raskrsnica?! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам дали да се концетрирам на возењето или да зјапам во фљамурите поставени во сврха да ми дигаат ......... националната свест
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фљамури треба да има онаму каде што НЕМА а не онаму каде што НЕ ТРЕБА |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mi ja digal svesta !...e*amu kretenot!,...mi ja digna samo,
ushte povekje ,antipatijata ....kon nego i negovite!
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е , да видиш дека е дига свеста ......... се освестува полека народот дека акнатиот си тера мајтап со неговата мака
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...teshko deka ,...ke se svesti nekogash !...nekoj od komata i se osvestuva ,...ama , nekoj pak ,...vechno e vo koma!...mislam ,...dok e ziv !
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено , се надевам дека ќе е крене свеста кај оние кои се ЕКСПЛОАТИРАНи за сметка на оние кои седат дома и примаат плата ........... за седење
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...svesen li si ..kolku e poteshko sedenjeto,otkolku,...nishto da ne rabotish ?
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“ дигањето “ на свеста со помош на гигантските знамиња , се надевам нема да ги заобиколи и таквите .......... на кои им е многу “ тешко “ да седат дома и земаат плата ........ од проста причина што од толку “ дигање “ ќе им текне дека се на штета на државата ................
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не би рекол дека е страв во прашање .......... можеби е нешто друго
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чоек.. ко почнаа да работат на плотадот, ко го наместија тоа јарболот јас си реков сеа ќе прават овде ајфелова кула, ко тие знаме
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke si najdadat tie i pametna primena nekoj den...na primer,...da visat na niv negovite tvorci!
Изменето од Анастеа - 06.Март.2010 во 10:36 |
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти се израдува , ќе бесат нешто друго кога она , ФЉАМУР
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade ibe ima nekade na drugo mesto takvi gluposti kako jarbolive tuka?....aj , neka kaze nekoj stranec,...dali moze da vidi takvi neshta tamu kaj shto e...
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |