|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 7891011 30> |
Автор | |||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozebi...jas sega prv pat slusnav za ovaa grupa...se najubavo im posakuvam, mozebi celta mu e pravilna i od nivna strana taka zamislena deka treba da se ismee cel toj cirkus, ali jas za na evrovizija bi sakala da slusnam pevliva pesna, so interesna melodija koja po prvp slusanje ke ti " zapne" na use
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шо се запнавте, ко ни Ѓенгста оро ни Боки 13ка не не вадат... Секогаш сме биле назад со времето... Ко победуваја баладите, праќавме диско фанки, ко победуваја песните со женски со бикини на сцена, ние праќавме не знам ти шо... Ко победуваја глупирањата на сцена, праќавме квалитетни песни... Ја мислам Елвис Присли да стане од гроб и да не претставува на Евровизија, пак не ни бега 15 место |
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зато,....јас не гледам евровизија,..тоа е причина плус,..тој час, да правам нешто попаметно!
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ke glasam za Gengsta oro.....pa i da se izbrukame, barem ke gi iznasmeeme i ke znaat deka sme se zafrkavale. I onaka NEMA daleku da stigneme barem ke im priredime "fun". Gi gledav sega i navistina padnav od smeenje....i scenarioto go napravile epten da odgovara na zaebancijata.
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На евросонг во Москва ќе не претставуваат Некс Тајм.. во секој случај многу многу подобри од второпласираните....
Калиопи и Наум ... иако мене ми се допадна
и Даниел со неговата...Сила на љубовта....
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема место за паника
кого и да го испратиме ќе си помине исто сме праќале подобри и полоши и сите поминале исто каква ни е моменталната состојба со сите наши соседи добро и последно место ако добиеме значи кој и да е нема да биде виновен за евровизискиот резултат |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бидам искрена само оваа што победи ми се допадна на Калиопи тоа беше музика,а не песна тонови за во основно образоване по музичко
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не креваме паника ...само си кажуваме мислења....
Добро си ги познаваме и ,,внатрешната,, и ,,надворешната,, состојба
на земјава....ама па сите оние старцине да гласаат за Калиопи а
публиката само да ,,исвиркува,, ....
а таа пак на крај кога ја повикаа на сцена..не се појави........
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нормално нема да се појави кога е плачка и мисли дека само таа е добра...од утре кој ќе ја слушаизненаѓена и увреѓена
со самото исвиркување на жирито публиката си го кажа своето а момците од Некст Тајм...што знам...песната и не беше некоја...ама бар на сцена ќе изгледаат добро им посакувам добра забава на евровизија |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ni ovie Nex time ne se loshi, dechkite mi se dopagaat, megutoa pesnata ne tolku, nekako edno-tonska e, po moe.
Mi e krivo za "gangsta oro" shto ne pobedi....a blisku beshe ne velam ne.
|
|||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За мене има двајца победници. Сленг и Некст Тајм.
Подеднакво добри. Едните (Сленг) заради настапот и фештата, а другите (Некст Тајм) заради изведбата и певливата песна. Има лесен рефрен кој влегува во уво повеќе од било која песна на фестивалов. Подобро да идат млади и надежни изведувачи, отколку фосили кои имаат пуштено корени длабоко во МРТВ и нивното „стручно жири“ со кое може да се манипулира со 3 ракии. Калиопи не излезе на сцена кога се доделуваше наградата, си знае. А и на Некст Тајм им се скрши филмот на крај, се гледаше. Поради лошата и напната атмосфера пред се, а потоа знаејќи дека во наредниов период треба да соработуваш со некои излитени фраери од МРТВ кои треба да ти го организираат настапот во Русија... |
|||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за шоуво шо да се каже, најдобриот дел од целото шоу, беше кога претставникот на белорусија во чест на тоше ја испеа Полско цвеќе и тоа на на Македонски јазик. да, на македонски јазик. нека се срамат сите кои пееја на српски на концертот посветен на тоше. а типов, браво, секоја чест, ЅВЕР! ако имам вишок пари кога ќе биде евровизијата, ќе гласам за него.
|
|||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ZOTE i mene mi se dopadna belorusion.I ne bese los mozam da kazam.Edna od podobrite izvedbi na Polsko Cveke.
A za Next Time mnogu sreka.Deckite se super i prizemni i veruvam deka ke napravat nesto vo moskva. |
|||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се сложувам со сите коментари ама да ве надополнам јас за мене недостасуваше оркестарот што порано беше поубав скопскиот фестивал бидејќи беше со оркестар а и сега е добар ама порано многу ми се допаќаше.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |