IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 30>
Автор
Порака
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 16:02
Originally posted by ZOTE ZOTE напиша:

Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Рок Агресори - ДИНГ ДОНГ http://www.youtube.com/watch?v=6DNKyIsX7eI а еве го и спотот на рок агресори http://www.youtube.com/watch?v=ynjIoymWHvU

изненадувањеизненадувањеизненадувањелутиналутиналутиналутинаovie vlegoa vo finale!?!?!?!?!?!?!

e znaci navistina sme katastrofa!!!pesnava mi e kako detskiot evrosong koga pobedile tie pcelickite  namesto ding dong tie pravea bzzzz bzzzzzизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

тајм%20аутalooooooooo toj izobr za pesna na evrovizija pomina.....cccccccc

sto uste nema da se vidi breeee 

Види поентата на рок агресори со песната дин донг е да се исмее целиот циркус што се прави во европа и затоа таква песна направил. мада оваа група е позната п ото ашто има и откачени песни како што беше оваа

http://www.youtube.com/watch?v=EgwdyHlfsmY

mozebi...jas sega prv pat slusnav za ovaa grupa...se najubavo im posakuvam, mozebi celta mu e pravilna i od nivna strana taka zamislena deka treba da se ismee cel toj cirkus, ali jas za na evrovizija bi sakala da slusnam pevliva pesna, so interesna melodija koja po prvp slusanje ke ti " zapne" na useнамигнување
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 20:16
Originally posted by mv mv напиша:

Da glasame za Risto vecerva najubavo ispea, takov glas nema nikade da ne izbruka

Шо се запнавте, ко ни Ѓенгста оро ни Боки 13ка не не вадат... Секогаш сме биле назад со времето... Ко победуваја баладите, праќавме диско фанки, ко победуваја песните со женски со бикини на сцена, ние праќавме не знам ти шо... Ко победуваја глупирањата на сцена, праќавме квалитетни песни...

Ја мислам Елвис Присли да стане од гроб и да не претставува на Евровизија, пак не ни бега 15 место
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 20:31
зато,....јас не гледам евровизија,..тоа е причина плус,..тој час, да правам нешто попаметно!
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 22:33

Originally posted by mv mv напиша:

Da glasame za Risto vecerva najubavo ispea, takov glas nema nikade da ne izbruka

Шо се запнавте, ко ни Ѓенгста оро ни Боки 13ка не не вадат... Секогаш сме биле назад со времето... Ко победуваја баладите, праќавме диско фанки, ко победуваја песните со женски со бикини на сцена, ние праќавме не знам ти шо... Ко победуваја глупирањата на сцена, праќавме квалитетни песни...

Ја мислам Елвис Присли да стане од гроб и да не претставува на Евровизија, пак не ни бега 15 место

Jas ke glasam za Gengsta oro.....pa i da se izbrukame, barem ke gi iznasmeeme i ke znaat deka sme se zafrkavale. I onaka NEMA daleku da stigneme barem ke im priredime "fun".  Gi gledav sega i navistina padnav od smeenje....i scenarioto go napravile epten da odgovara na zaebancijata. газење%20од%20смеење

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 00:17

На евросонг во Москва ќе не претставуваат Некс Тајм.. во   секој случај  многу многу подобри од второпласираните....
Калиопи и Наум ... иако мене ми се допадна
и Даниел со неговата...Сила на љубовта....среќа
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 01:04
нема место за паникаплазење
кого и да го испратиме ќе си помине исто
сме праќале подобри и полоши и сите поминале исто
каква ни е моменталната состојба со сите наши соседи добро и последно место ако добиеме
значи кој и да е нема да биде виновен за евровизискиот резултат
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 01:06
да бидам искрена само оваа што победи ми се допадна на Калиопи тоа беше музика,а не песна тонови за во основно образоване по музичко
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 01:15

Не креваме паника плазењеплазење...само си кажуваме мислења....трепкање

Добро си ги познаваме и ,,внатрешната,, и ,,надворешната,, состојба
на земјава....ама па сите оние старцине да гласаат за Калиопи а
публиката само да ,,исвиркува,,   плазење....

а таа пак на крај кога ја повикаа на сцена..не се појави....изненадување....
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 01:28
нормално нема да се појави кога е плачка и мисли дека само таа е добра...од утре кој ќе ја слушаплачењеизненаѓена и увреѓена
со самото исвиркување на жирито публиката си го кажа своето
а момците од Некст Тајм...што знам...песната и не беше некоја...ама бар на сцена ќе изгледаат добронамигнување
им посакувам добра забава на евровизијаголемо%20гушкање
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 01:31
Ni ovie Nex time ne se loshi, dechkite mi se dopagaat, megutoa pesnata ne tolku, nekako edno-tonska e, po moe. голема%20насмевка

Mi e krivo za "gangsta oro" shto ne pobedi....a blisku beshe ne velam ne. тага

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 02:05
За мене има двајца победници. Сленг и Некст Тајм.
Подеднакво добри. Едните (Сленг) заради настапот и фештата, а другите (Некст Тајм) заради изведбата и певливата песна. Има лесен рефрен кој влегува во уво повеќе од било која песна на фестивалов.

Подобро да идат млади и надежни изведувачи, отколку фосили кои имаат пуштено корени длабоко во МРТВ и нивното „стручно жири“ со кое може да се манипулира со 3 ракии. Калиопи не излезе на сцена кога се доделуваше наградата, си знае. А и на Некст Тајм им се скрши филмот на крај, се гледаше. Поради лошата и напната атмосфера пред се, а потоа знаејќи дека во наредниов период треба да соработуваш со некои излитени фраери од МРТВ кои треба да ти го организираат настапот во Русија...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 02:14
за шоуво шо да се каже, најдобриот дел од целото шоу, беше кога претставникот на белорусија во чест на тоше ја испеа Полско цвеќе и тоа на на Македонски јазик. да, на македонски јазик. нека се срамат сите кои пееја на српски на концертот посветен на тоше. а типов, браво, секоја чест, ЅВЕР! ако имам вишок пари кога ќе биде евровизијата, ќе гласам за него.
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 10:38
Da ZOTE i mene mi se dopadna belorusion.I ne bese los mozam da kazam.Edna od podobrite izvedbi na Polsko Cveke.
A za Next Time mnogu sreka.Deckite se super i prizemni i veruvam deka ke napravat nesto vo moskva.
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 10:48
Се сложувам со сите коментари ама да ве надополнам јас за мене недостасуваше оркестарот што порано беше поубав скопскиот фестивал бидејќи беше со оркестар а и сега е добар ама порано многу ми се допаќаше.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,107 секунди.